hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.....
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız.....
altuğ hayırlı olsun.mehmet abi söylemişti alacağını.Artık darısı başıma.iyi günlerde kullan!
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin tekerine taş değmeden rüzgarın bol olsun
hayırlısı olsun altug abi. biz de sayende ehliyet işini yarıladık. subat basında ehliyet işi de tamamdır
Alıntı:
altug Nickli Üyeden Alıntı
ankaralım altuğum hayırlı olsun allah kaza bela vermesin güle güle bin
Hayırlı olsun :) Darısı başıma
Altuğ birde siteden hayırlı olsun diyeyim. Altuğ, motor alacağım deyip de bizleri de kendilerini de süründüren Angaralı arkadaşlara söyle, bakın motor alacağım deyince gidip alınır de. Hilmi nin motoru sen aldın ikinizde kurtuldunuz ama acil Hilmi ye de motor almak lazım, tabii o yüksek cc alacaktı. 28 Aralık da detayları konuşuruz. Dağcı=Barış, Dinyeper=Oktay, Atraks=Rasim 28 Aralık a kadar alternatifli gelin toplantıya da gözünüzü kesen motorlar üzerinde fikir alışverişi yapalım.
herkese iyi dileklerinden dolayı çok teşekkür ederim. İçimde küllenmiş motor aşkını alevlendiren , eşimi ikna etmede bana yardımcı olan bu siteye daha da önemlisi bu siteyi bu hale getiren siz değerli dostlara sonsuz sevgilerimi sunuyorum.
Bu arada yaşar komutanım sözün söz sıkıntı çıkarsa atacağım benim motoru kucağına :)
hayırlı olsun dostum. Allah kaza bela vermesin. Uzun zaman zevkle kullanmanı dilerim. Tekerine taş değmesin...
hayırlı uğurlu olsun ,kazasız belasız kullan...