ondan sizin orlarda yok abi bilmezsin sen istanbulda bolca var.
hıyarla insan arasında sıkışmış kalmış bi hayvan ırkı :D
Yazdırılabilir Görünüm
ondan sizin orlarda yok abi bilmezsin sen istanbulda bolca var.
hıyarla insan arasında sıkışmış kalmış bi hayvan ırkı :D
yooo yok ugur, okan onlar insanoğlu ve Lamaoğlu arasında kalmış gelişmemiş bir yaratık galiba.?
öğlen öğlen kopardın yine beni tayfunnn dümbülyus demek haaa
kaygan bir yolda bırak buzlanmayı, yağlı ıslak veya sağ sol yapacak yollarda ; dedikleri gibi bırak kendini motorun akışına.
kendini kolla arkaya aynaya bak. gelene gidene sağa doğru yanaşmaya bak . diyecem de tabii kim ne kadarını uygular nasıl bir ortamda uygulanır allaha kalıyor yani..
geçmiş olsun dostum.
sonuc olarak bunlarimi tavsiye ediyorsunuz gazi yavasca kes fren yapma saga dogru git tabii orasi aciksa park etmis arabalar yoksa bole dusmezmiyiz yaniAlıntı:
Kino Nickli Üyeden Alıntı
walla ben hep böle kurtuldum bu tip durumlardan. ama sana düşmezsin diyemiyorum çünkü senin üzerinde bu konuda bi kara bulut var :D
Valla doğrumudur bilmem ama ben böyle durumlarda debriyaja basıp tekerleri boşa çıkarıyorum frenede basmıyorum çarpacağım bişey yoksa , gazada basmıyorum arka kendini savurabilir diye. Debriyaja basıp toparlamaya çalışıyorum. Çok şükür daha düşmedim.
ben nasıl düşüleceğini anlatiim isterseniz... :mrgreen:
1- arka frene sıkıca basıp motoru sol tarafa yatırabilirseniz en hasarsız düşme bu olur
2- ön frene basıp kafadan kaydırırsanız -ki genelde düşmeler böyle olur-o zaman sizde paket gibi asfalta yapışırsınız
genelde bunların yapılması için pek fırsat kalmayabilir...
ama boş bi arazide motoru düşürmeden çalışarak ani durumlar için meleke kazanmakta fayda var..
bide düşmekten korkmayın...
bu sizi sürekli acemi pozisyonunda motosiklet sürmek zorunda bırakacaktır...
ayrıca: canım motorum deyip sıkıca sarılmayın.. düşerken muhakkak motordan ayrılın...
geçen sene kaza yapan sinan kardeşimin itirafıdır...
_____motoru bıraksaydım bacağım kopmazdı.... :(
http://www.postimage.org/Pq37SaNr.jpg
abi kaza samsunda oldu demi. benim kuzen tanıyor bu abiyi aynı yerde çalışmışlar daha önce
ewet uğur....samsunda oldu...telefon işi yapıyodu...zaten kaza yaptığı motoruda o gün bi arkadaşından emanet almış...kendi motoru enduruydu..Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
dostum çok geçmiş olsun
yani yol kaygansa kesin dusulur mu? eger hizi azaltirsam debriyaja basip veya arka frene hafif asilip pacayi kurtara bilirmiyim