-
resimleri açıpta bakmak bi nasip olmadı.. olm bu kadar resim konurmu yavv...
bu kadar gezmişin her şeyi fotolamışın ..
teksas, tommiks , zagor,kaptan swing gibi hiç tuvalet ihtiyacın olmamış.. :mrgreen:
resimini koymamışında o bahımdan didim yanii...ehehehehe.... :mrgreen:
-
Harbiden açarken bayılıyo bilgisayar, siz dua edin resimlerin hepsini koymadım ben, toplamda 500 tane resim var :P eleye eleye bu kadar kaldı valla, tuvaletede girdim okanım hatta girdiğim bir tuvalette kapı arkasında şu yazı vardı, resme bakarsan görürsün :P
http://img145.imageshack.us/img145/605/imag0098qq4.jpg
Bakır kasabası cami tuvati kapısı
"Ayakta akıtmayınız prostat kanseri yapar" :cheesy:
-
Deli çocuk :) Sonunda yüklemişsin resimleri. Ama şimdi sana hak veriyorum 3 kez kitlendi bilgisayar ama azimle tekrar denedim ve resimlerin çoğunu gördüm :P
Mükemmel bir gezi olmuş. Tarih, kültür, doğa... Hayran hayran bakıyorum fotoğraflarınıza. Seneye artık Marmarisede bekleriz. Bodruma kadar gelip dönmek yok öyle :) Ne diyim şapka çıkartıyorum önünüzde
-
Ne çektim bunları yükleyene kadar ya geceler boyu ama sonunda bitti işte, yaz gele hayır ola diyorum, akmak lazım yollarda yeni maceralarda, bakalım bana eşlik edecek başka deliler çıkacakmı ortaya :mrgreen:
-
Yahu buna kelimeler kifayetsiz kalır valla. Kıskançlıkdan ölüyorum şuanda. kino baba ben şuanda antalyadayım ama şubat tatilinde adanaya taşınıyorum. Seni ziyarete gelicem. Tanışmış oluruz. Sonra da belki yaz için ufaktan planlar yaparız. Bence bunun gibi bi gezi bir grupla Karadenize yapılmalı. İstanbuldan Başlyıp artvine ordan da aşağılara kaymalı. Buarada tayfunun Kalkan'daki ismini hatırlayamadığı plaj Kaputaş plajıdır. Yapımında 4 işçi vefat etmiştir ve muhteşem bir maviliğe sahiptir. Tayfun'nun Türkiye'de gördüğüm en garip yol dediği yol aslında acil durumlarda uçakların inmesi için yapılmıştır. O yüzden çizgiler o kadar genişdir. Bunlarda benden naçizane bilgiler olsun. Tayfun arkadaşımızı tebrik ediyorum. Hayat boyu unutulamayacak bir anı olmuştur.
-
nazar etme ne olur dinyepere siyah class ı ayarla seninde olur!!!!
-
-
Süppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
tebrikler
-
la tayfun....olm seni banlııcam haa...siteyeyi çökertecen en sonunda...banlanmış mod yapacam seni ... :mrgreen: bu kadar resim atılırmı ya...gece 2 den soora giriyom yine açılmıyo resimlerin... :twisted:
-
Abi onları ekleyen benim derdini çeken sensin yaw, yarı ömrüm gitti onları ekleyene kadar :) sen linke tıkla sonra git yemek ye biraz tv izle sen gelene kadar ancak açılır zaten, başında beklersen olmuyo, sanal bellek bile bitiyo bilgisayarda. 500 resim vardı bunlardan kırpılmışları gemde :P