ya valla ben bu adamlara hayranım herıfler manyak motorlar yapıyorlar keske boyle bı ıste calıssaydım boyle bır becerım olsaydı ahhhhhhhh ahhhhhhhhh
Yazdırılabilir Görünüm
ya valla ben bu adamlara hayranım herıfler manyak motorlar yapıyorlar keske boyle bı ıste calıssaydım boyle bır becerım olsaydı ahhhhhhhh ahhhhhhhhh
Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Açalım kendimize bi fabrika adınıda kocaman KARAKAYALAR yaparız :x nihahahahaha
burası bizim fıkra topiğinden daha eylenceli olmuş
hala gülüyorum :mrgreen:
Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
kocakafalar deseydin daha iyi olurdu kafada kasklarla mesela
yooo merak etmeyin onu yaşar komutan yapacak Ankara'da umuyorum zannediyorum 4gözle bekliyorum.
emekli olduktan sonra tabii vede inşallah diyorum.
Aksu baba ankarada bir yer ayarlamaya bakın YAşar komutan gelecek ona göre, adamı boş oturtmayalım..
ha yaşar komutan yakışır valla sana da sıfırdan çekersin motorları ( kademeden bitenleride topla yanına cocuklara bir iş güç vermiş olursun )
NEDEN OLMASINNN. o zaman tüm regaller modifiye olur :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 8) 8) :cheesy: :cheesy: :cheesy:
motosiklet sevipde o programı seyretmeyen, seyredipte o motorlara hasta olmayan birileri varmıdır acaba????
Programda motosiklet tasarımı ile ilgili bir bölüm olmasını da tercih ederdim şahsen. O monte ettikleri şasi, gidon, motor bloklarının, diğer detayların tasarım aşaması ilgimi fazlasıyla çekiyor açıkçası.
arkadaşlar ben o programı hiç kaçırmaz takip ederdim hatta sadece onu değil eski püskü arabaların yenilendiği başka bir programda vardı, hatta kirli işler, hatta büyük makinalar . bu programlara bayılıyordum ama artık izleyemez oldum.. malum bi kanal kendi receiver 'larını üretip benim receiver ımı almazsanız benim kanallarımı sevredemezsiniz diyene kadardı.. artık discovery cannel şifreli oldu..:( discovery i izlemenin başka bir yolu varmıdır acaba!! belki internette program tekrarları vardır ama oda işten gelip ayaklarını uzatıp, keyifle televizyondan izlemek gibi olmaz::)) amma çok şey istiyorum canım. tabii oda bi receiver e bakar:)
Parasız iş olmaz oldu artık, yatmaya kalkmayada para almazlarsa iyidir yakında valla :S
Evet gerçekten mükemmeldi....Alıntı:
dd100e Nickli Üyeden Alıntı