Biz yatalımda siteyi sanamı bırakalım adminim, gece siteden bi çıktın site çöktü, ayağını sürüyerekmi gittin yatağa nedir :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Biz yatalımda siteyi sanamı bırakalım adminim, gece siteden bi çıktın site çöktü, ayağını sürüyerekmi gittin yatağa nedir :mrgreen:
ben bu kadar mesajı ne zaman yazdım onu düşünüyom halaa.....
utanç verici bi durum yaa...
ne gevezeymişim..
dişe dokunurda bi yazım yok yanii...
hep geyik... :(
Oooooo modum Kino babam İnci hocam hayırlı olsun madalyalar yakışmışta hani
kıno baba inci abla :) yakısır onlara hersey okan kardeşimizede madalya onuda kutlasana len kubı
Admin modum diye yazmıştım okuma yazman varmiiii
Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Bence okur yazar :P ihi ihi ihi
Kino Baba, İnci öğretmenim şeref madalyalarınız hayırlı olsun :) 8)
Okan topraam, senin de madalyan hayırlı olsun 8) . Öyle çok yazıyorum diye kendini geri çekme, sensiz olmuyor bu forum...
Allaha şükür 1 senede dostluklarımız sanalın çok dışına çıktı, dostluklar kardeşlik seviyesine geldi. Bu, hepimizin birbirimize gösterdiği sevgi-saygı çerçevesinde oldu. Aslına bakılırsa hiçkimse de dostluğu karşılığı ne bir ünvan ne bir madalya bekledi.
Ancak sanal bir hoşluk yaşıyoruz, sonuçta sanalda bu kadar sıcak, içten paylaşımlar ve sıcak elektrik olmasa gerçek hayatta bu derece samimi olamazdık diye düşünüyorum. Bu yüzden yaşadığımız bu sanal hoşlukta sevgili adminimizin madalya olayını yabana atmamak gerekiyor... 1 senelik paylaşımın sembolik özeti aslında bunlar...
Dostlarımıza hayırlı olsun, dostluklarımız hiç bitmesin... :+1: :+1: :+1:
Görüşlerinize ve söylediklerinize katılıyorum.Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Madalya, ünvanı, Komutanlık, askerlik, patronluk, işçilik, ayın elemanı, günün ...... sı bunlar sanal değri yok. Önemli olan iyi ve güzel dostluklar. İlişkiler. Adı üstünde FORUM paylaşım. Benim kalbimde herkes aynıdır. Herkes paşa, kral, efendi ... "Kişinin ayinesi iştir Lafa bakılmaz ! " der ata sözümüz.
Yaşasın regalraptor net forum sakinleri yönetiminden son üyesine kadar. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler. Hepiniz mutlu kalın Yüzünüzden gülümseme, sevgi eksik olmasın dostlar.
biz ankara grubuna da madalya istiyoruz.
Yakında alper olimpiyatta düzenler artıkın, düşünsenize "2008 REGAL OLİMPİYATLARI" :P