Tayfun'un gezisini anlattığı sayfa iki günde açılıyor gerçekten!
İyi internet hızlı artık , yoksa ne yapardık? :P
Yazdırılabilir Görünüm
Tayfun'un gezisini anlattığı sayfa iki günde açılıyor gerçekten!
İyi internet hızlı artık , yoksa ne yapardık? :P
bu sizin yaptığınızı çorumlu çorumluya yapmaz!!!
zaten pırıl pırıl havada çalışmışım, motora pinememişim...
yarında kar yağar zaten...
bide siz vurun bakalım... :(
Kıskandırmayın arkadaşlar bizi :( :( :( :roll: :?
Dışarısı kar buz, gaz açamadık bi türlü...
Yoksa istemez miyiz biz de kıvrım kıvrım yollarda şile, ağva yol yapalım foto çekelim :cry: :cry:
Tekerinize sağlık, süper gezi süper fotoğraflar 8)
Her sene en az 2 kez geldiğim Muğla yı resimlemeniz çok güzel. Ayrıca da üzgünüm neden, çünkü oğlum Muğla Üniversitesinde 4,5 yıldır okuyo ve Ocak 14 son imtihanı ve akabinde 15-16 Ocak gibi ben ordayım, sizlerle görüşebilme ihtimali olabilir. Oğlumun işe yarar eşyalarını (Elektronik cihazlar-Giyim kuşam-kitap vs.) arabayla Ankara ya getireceğim. Diğer eşyaları da (Buzdolabı-çamaşır mak.Halı-yatak vs.) arkadaşlarına dağıtacağım. Velhasıl oğlanın bahanesiyle gittiğimiz Muğla ya ve Marmaris Gökova Bodrum gibi ilçelerine artık zor gideriz.
Darısı bizim başımıza hava biraz yumuşasa bizde çok özledik güzel bir gezi toplu surüş keyfi elinize yüreğinize sağlık
süper... içimiz ısındı resimlere baktıkca, burda havalar berbat siz çok şanslısınız valla...
cennetde yaşıyosunuz sevgili beatrice ve lordskeldan....
pazar günü bi geziim dedim güneşe aldanarak...hala üşüyorum yavv...
bu arada o görünen belen kahvesinin bi eşide iskenderunda var...onlarda türkü bizden çıktı diyorlar.. :mrgreen:
Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Zaten Muğlaya kadar gelip aramazsanız çok üzülürüz :) Geldiğiniz zaman muhakkak bekleriz.
Arkadaşlar gerçekten çok güzel bir geziydi. Dediğiniz gibi hava son derece sıcak burda. Ben bir haftadır izmirdeydim kıyaslama yapıyorum da İzmir bile donduruyordu. Güneş çekildikten sonra üşüdük biraz. Ama ben burdan Hakkı abiye bi kere daha teşekkür etmek istiyorum aksesuar seçimimde eğer o bana yardımcı olmasaydı ben alakasız bi mont alacaktım ve yaptığım bu gezi bana zehir olacaktı :)
Eminim ki geziniz de Fotograflar kadar muhteşemdir.
Allah bize de nasip etsin. Ne diyelim Masallah.
Nazar etmeyelim ne olur,yazın belki bizim de olur...
bu nedir arkadaşlar yaaaa . bitaraftan kino baba.. ne kar, ne yağmur dinliyor.nede olsa orada yağmamış ya, hava güzel biz sezonu yeni açıyoruz deyip dem vuruyor . diğer taaftan siz böğrümüzü deler gibi 'National Geographic' te kapak olacak fotoğraflar asıyorsunuz.. yeter yaaaaa.. biraz insaflı olun. bu ramazan ayında oruçlu bir insanın karşısında kuyu kebabı yemek gibi bişey oluyor valla.. insan hiç değilse şehir merkezinde gezer, şehir merkezindeki fotoları koyar bizde bakarız . deriz ki: 'haaaa işte bina tepesi antenler , dükkan önündeki çirkin tabelalar, balkonlardaki çamaşırlar.... amaaan ne gezicem bu soğukta her sokağa çıktığımda gördüğüm işte hep aynı görüntüler'' ama dedirtmiyorsunuz ki .. siz böyle güzel yerleri gezerseniz biz bu kış kıskançlıktan ÇAAAATTT diye ikiye yarılıcaz haberiniz ola..
'tekerinize sağlık'