melih kardeşim hayırlı olsun motorun .. msn den konuştuğumuzda alacağın motor buydu dimi....çok güzelmiş .. çantalarda değişik...allah kaza bela vermesin kardeşime güle güle kullan... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
melih kardeşim hayırlı olsun motorun .. msn den konuştuğumuzda alacağın motor buydu dimi....çok güzelmiş .. çantalarda değişik...allah kaza bela vermesin kardeşime güle güle kullan... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Kardeşimize hayırlı olsun, sen motoru kenara bir yere bıraktığında biz o çantalı ekip olarak iç etmesini biliriz :D hep beleş çantam olmasını istemişimdir :P
ulaaaa.. adam aylardır motor motor diye uyuyamıyo .. şimdide gece yatmaz bi zabtiye nin yüzünden sabaha kaddar nöbet tutacak...etme tayfunum bırevihartım cessur yüreklim maviliklere gadar gidebilen moturcu kardeşim .. sal adamın yakasını yaaaff... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Baba adamın yakasıyla işim yok, çantaları alıp getcem o kadar :) ama sırf senin büyük hatrına bırakıyom bak, yoksa yatardım çamura ölene kadar ;)
baba çanta alcaktım ama vaz geçtim falla... anaaa... :scared:
kardeşim hayırlı olsun.. artıkın hafta sonları katılırsın bisslere... en yakın zamanda beraber sürmek nasip olur inşallah... :+1:
Agresus baba sende ne aksesuarlar var, bide sana uğrıyım :D
valla yan çantalar bile yok artık... bi ben varım aksesuar.. ben de 30 yaşınada saç sakal bi adamım işine gelmem... :mrgreen:
iyi günlerde kullanman dileğiyle raptor camiyası çok hızlımı büyüyor ne ?
aaa benim motorumun aynısı wallaaa :lol:
allah kaza bela vermesin kardeşim RR ilen mutlu mesut uyum içinde yaşayasın.
thoraman kardeş sen tayfunumu yorma abicim motoru bir ara beyoğlu /istiklal caddesine park ediver şöyle yarım saat 1 saatliğine çantaların üstüne bir de kurdela falan da koy hediyelik paket olsunAlıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
bende de çanta falan var hatta içi coğu zaman dolu oluyor eldivenler yüz koruma gözlük falan (promosyonlu yani) banada ugrayabilirsin diyecem ama teeeee Mersin be abicim kuş uçmaz kervan geçmez yine de tercih senin altında ATV var
bu arada ben çantaları soğuk kaynak yaptırmıştım :mrgreen: :mrgreen:
başka aksesuar dersen de agresus gibi ben varım saç sakal ama agresusdan genç :mrgreen: sonuç : işine yaramaz
Kardeş hayırlı olsun.. Ama benim atın adını çalmışsın bak noter tasdikli benim atın adı Küheylan adımızda boşuna çelebi murat değil haaa :scared: