hayırlı olsun kardeşim 8) 8) 8)Alıntı:
OnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
hem sana hemde bize :P :P :P
bu fiyatlar normalimi %15 ind.halimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı olsun kardeşim 8) 8) 8)Alıntı:
OnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
hem sana hemde bize :P :P :P
bu fiyatlar normalimi %15 ind.halimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
hayırlı olsun arkadaşım.Hayırlı kazançlar dilerim
hayırlı olsun ..
allah iyi kazançlar versin .
yanlız fiyatların baya uçuk be kardeşim... :? :? :? tabii mekan kirası ve gideri, personeldi falan derken herhalde anca kurtaracak demi.... gel biz kayseri işi yapalım in fiyatların yarısına sonrada %15 indirim nasıl ama :cheesy: :cheesy: :cheesy:
hayırlı olsun
Hayırlı olsun , bol kazançlar diliyorum. :)
bol kazançlar kardeş.Allah utandırmasın.mekan işletmek zor iş.
hayırlı olsun kardeşim allah yuzunu kara cıkmarsın bor karlı ve kazanclı olur insallah ilk fırsatta ugrayacagım kendine ıyı bak kardeşim.
onur hocam hayırlı olsun . artık izmitten gelıp yol yorgunlugunu atacagımız bır yerımız oldu .
merter ( tatar )
kocaeli / ızmıt
:cheesy: hayırlı ugurlu olsun bol kazanç ve müşteriler dilerım.umarımkısa bır zamand azıyarete gelırız. 8)
dostlar bugün deli zabit ve ben onur un mekanı ziyarete gittik.onur sağolsun misafirperverlik gösterdi mekanı bize tanıttı.bir kahvesini içtik güzel sohbet ettik.
dostlar mekan oldukça iyi.hatta çok iyi diyebilirim.hele bir teras varki bu yaz istanbul da oldugum günler sıksık ugrayacagım diye düşünüyorum.
1.futbol ligi maçlarını yayınlayan kurulusun dekoderinide mekana kurmuş onur.yani kubilay ım tam senlik :)
yaşar abi fiyatlara dem vurmuşsun :) kesinlikle haklısın ama biz ordu evlerinden yaralanamıyoruzki :( tabi olarak fiyatlar sana yüksek geliyor.ama çok net diyebilirimki taksim için bu fiyatlat oldukça iyi.
tekrar hayırlı olsun onur kardeş