motoru seven dier ekipmanlarına katlanır..alcaz artık ne var ne yok :D
Yazdırılabilir Görünüm
motoru seven dier ekipmanlarına katlanır..alcaz artık ne var ne yok :D
bende kask , bel koruma , bot istiyorum.ama özellikle kask seçemedim bir türlü.fullface alacağım ne olur ne olmaz diye?GDR marka nasıl arkadaşlar?
yaşar komutanım GDR kullanıyordu bildiğim kadarıyla ve gayet memnundu. bence fullface değilde çene açılırı tercih et çünkü yazın sıkışık trafikte rahatlığını yaşayacaksın :D abi sen ankaradaydın ben seni istanbulda sandım sirkecide yer yazıyordum az kalsın :D
:cheesy:
aslında bende çene açılır istiyodum baştan ama Allah göstermesin düşünce onlarda açılıyor dediler.yoksa çene açılır bencede daha iyi...peki ne marka almalı?söyle orta halli bi kask?
walla cox olabilir gdr olabilir ama paraya kıyıp NOLAN çene açılır alırsan rahat edersin çünkü onun açılma kilitleri demirden ve öyle kolay kolay açılmıyor. kaskı alırken çene kısmının açıldıgı yerin klipslerine bak abi demirden se ve gözüne sağlam geldiyse al
aslında nolanda çok pahalı sayılmaz .bahsettiğin N102 Matrix yanılmıyorsam.oda 250-300 arasında olması lazım...başka nolanda hangi model var tavsiye edeceğin...
walla öle model bilgim yok abi ama istersen agresusa sor o nolan kullanıyor ve çok fazla memnun.
armode kasklar nasıl??
armodanın kaskıdamı varmış ...ben sadece mont .eldiven vs. i var biliyordumAlıntı:
kaanka Nickli Üyeden Alıntı
hjc için pek ii şeyler sölemiyolar ama GDR nin iyi oldğunu duydum.marushin ve shoei ile ilgili de bilgisi olan varsa alabilirsem sevinirinm..