http://img127.imageshack.us/img127/2...rli9mz6.th.jpg
buna benzerdi yane
Yazdırılabilir Görünüm
http://img127.imageshack.us/img127/2...rli9mz6.th.jpg
buna benzerdi yane
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
Valla bi resmi olsa fikir yürütürüz ama ne diyimki şimdi :idea:
bilmem ne de??? :D
Alıntı:
Beatrice Nickli Üyeden Alıntı
Ben bu olayı 125 lik yamaha kullanan bi kuryede gördüm, ama resmini çekmeme gibi bi aptallık yaptım çünki çok şaşırmıştım, insanoğlu yaratıcılığın sınırlarını aşmıştı çünki :) ama buda bana parlak fikirler vermedi değil yani 8)
fikir güzel,işçilik güzel,aparatıda denk getirmişin ama şekli bituhaf olmuş be tayfunum telli baba ve eyüp sultan türbesinin pencere camları gibi olmuş...... :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :alkis: :alkis: TAYFUNUN PENCERESİNDEN YOLLARA BAKIŞ diye yeni bir belgesel hazırlarsın artık [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_15.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_15.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_10.gif] :cheesy: :cheesy:
Tayfun güzel olmuş, el işi amatör işi bu kadar iyi olamaz. Yaşar ın dediği gibi kalıp biraz büyük olmuş ama sen sisleri de takıp camı tekrardan elden geçirirken şekil iyice ehlileşir ve normalini bulur. Bizde Ankara da senin sistem cam işine girecez toplu olarak ama havalar eksiden artıya geçiş yapsında.
TAYFUNUN PENCERESİ...... :cheesy: :cheesy: yakında tv.lerde shov programıda yapar bizim zabit ne demişler delidir ne yapsa yeridir ...
tayfunnnnnn sök onu ver bi 35 ytl. daha git başka mika cam al ölçülerini değiştir biraz daha geniş oval ve kısa yap bak mesela yasin subayın cam ölçü ve şekli ideal onu baz al. beceremezsen ben geliyim yardıma.....
tayfun güzel olmuş da yaşar komutanın dediği gibi yaa
zaten sende söylemişsin eller üşüyor diye keşke elçiklere doğru biraz uzatsaydın
hatta ısı ile biraz eğimde verebilseydin daha da şık olurdu diye düşünüyorum
ama fikir güzel yapım güzel herşey güzel
evet biraz oval olması benimde aklıdan geçti ama o kadar uğraşılmış ve kendi çabasıyla yapmış.Helal olsun valla güzelde olmuş...
çok güzel olmuş 8)