çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Yazdırılabilir Görünüm
çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
çok büyük geçmiş olsun umarım en kısa sürede kendini toparlar aramıza döner
allah beterinden korusun
Yapmıştır gene bi şekil motorda, ben diyorumki tam köprüyü geçerken gaza geldi ve gene selenin üzerine çıkı verdi hemen, herkeşler bilir zaten afamın k.çından çok ayaklarının seleye bastığını :mrgreen: geçmiş olsun zibidim, acil şifalar sana ;)
Köprüye gelmeden önce levhalara bakarken, öndeki araç da o ara şerit değişirken sipidi araca yandan çarpmış ve uçmuş. Omzu üzerine düşmüş biraz da sürüklenmiş. Telefonla konuştuğumda kaburgalarımda ağrıyor dedi. En az bir hafta yatar dinlenirse 2 ay da motora arabaya binmezse çakı gibi olur. Motorda pek hasar yokmuş. Tekrar geçmiş olsun acil şifalar.
ergün kardeş çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
Dün Ergunla msn de konuştum akşama İstanbula geleceklerini burada kurtların toplantısı olduğunu söylemişti, sabahta Mehmet Aksu kazayı bana söyleyince şok oldum hemen telefon açtım sesi çok iyi değildi ama yinede sesini duyunca rahatladım, köprücük kemiği kırılmış üçlü bandajla 6 ay sarılı kalacakmış, yani bu sezonu kapadı bence, gerçi Ergun bu ne yapar eder tek kollada olsa biner motora ama fazla birşey olmamasına sevindim
http://img101.imageshack.us/img101/3971/pict0055rd7.jpg
Bu adama bişey olurmu şu hale baksanıza.
Büyük geçmiş olsun dostum;Allah acil şifalar versin.
Geçmiş olsun Ergün. Allah beterinden saklasın. Umarım biran önce iyileşirsin...
Ergun abi gecmis olsun. acil sifalar dilerim.
Umarım 6 aydan da once iyilesirsin...
tanıştık, sohpet ettik, şakalaştık... belki gezilere çıkmak nasip olmadı , çok samimi olamadık, bir birimizi derinlemesine tanıma fırsatı bulamadık ama geçirdiğin kazaya üzüldüm doğrusu.. keşke hiç olmasaydı ama olmuş bikere allah beterinden korusun, umarım kısa zamanda iyileşirsin..