Özendim abi yaaa... Bu sabah uyandık yerlerde hafif bi kar var. Hafta sonu inşallah bende özlem gidericem...
Yazdırılabilir Görünüm
Özendim abi yaaa... Bu sabah uyandık yerlerde hafif bi kar var. Hafta sonu inşallah bende özlem gidericem...
abi yeterya vala artık harbiden ne diyeceğimi bilmiorum helal helal helal :):):) ben boş boş oturayım burlarda gene siz devam edin :)
vay anam vay babam vayy vayyyyy vayyy
hele hele ne gezmeler bunlar yaaa güzelim havalarda evde işte oturun bu havalarda çıkın gezin sonrada vay donduk vay fırtına vardı deyin haaa
hele bide dandik motorlarla çıkıp gezin kardeş bu havalarda RAPTOR u tek geçerimmmm
çılgınlar
güzel gezmişsiniz yakışır kardeşlerime :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
saol Kino dede....
bu aralar sitede bi uyku hali var yavv....
şşşşş....
nerde bu millet.... :D
sıcak hava motorcuları siziiii.... :P :mrgreen: :cheesy:
nea, ısıcak hava mı???
ben pazar günü gezecek adam arıyorum topraam, sezonu açtık bi kere...
Dışarıda kar, hafta sonu yağmur ama ne demiş atalarımız, yol beklemez :P
Okanım samsunlum aslanım benim, orda sen burda biz, bizde olmasak kuru siteye bakacak cemaati müslüm :P selçukum bulalım bi yol hafya için, ama ben bu hafta cumartesi izinliyim ona görem ;) yoldan dönenin kaşığı kırılsın :P
Gezin gezin allah bozmasın keyfinizi.......Darısı benimde başıma
la olm geziyos ediyosda bu aralar reyting düşük sitede .... üj bej kişiyle dönüp duruyos akşama kadar...ya bu millet motor işini unuttu yada biz fazla kaçırıyos bu işi.. :mrgreen:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
bu havada sizden başka motora binen yok ki sitede de olsunlar. yazın çoğalır merak etme. Bak Kubi-Yaşar-Tayfun-Okan yeter yaw dördünüz 40 kişi eder. Klavyenize kuvvet
Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
hehehehehehehehe sağol Aksu dedem :cheesy: 8) 8)