Benim kuzenin sürücü kursu var orada ehliyet sınavına gireceğim.Bora da
Yazdırılabilir Görünüm
Benim kuzenin sürücü kursu var orada ehliyet sınavına gireceğim.Bora da
Kardeşim hoş geldin,
Bizim yörelerden birini daha görmek çok güzel bu sitede!
Motor arıyorum demişsin, sıfır mı kullanılmış mı?
Kal sağlıcakla,
Garfield
açıkçası bir yerden para bekliyorum. ordan gelen paraya göre sıfır veya ikinci el alabilirim diycem.Ama gönül isterki sıfır alayım. bilmiyorum sen nedüşünüyorsun bu konuda.
hoş geldin....
Geçen aylarda motor dergilerinin birinde kullanılmış chopper-cruiser lar ile ilgili bir yazı vardı. Yazar şöyle bir cümle sarfetmiş ve çok ilgimi çekti:Alıntı:
iskbdrm Nickli Üyeden Alıntı
"Chopper-cruiser tipi motor alacaksanız kullanılmış alın, çünkü bu tip motorlara genelde çok iyi bakılır, kaldı ki yeni motorlardaki ek vergiler, ilk bakım masrafları be vize olayından da kurtulmuş olursunuz."
Bu fikre aynen katılıyorum 8) , şimdiki aklımla bende örneğin motorumu satar satmaz daha büyük ve kullanılmış bir motor alacağım ama asla sıfır değil. Çünkü piysada gıcır gıcır kullanılmış chopper lar var.
Yeni mortorların ilk bakım periodları sık aralıklarla yapılıyor, bu bir maliyet tabii, ayrıca 1 sene sonra vizesi var, yine maliyet, yeni bir şey aldığında devletimiz saolsun sana ortak oluyor çeşitli vergilerle, kullanılmışta bunların hiçbir yok.
Karar senin tabii, ama bana sorduğun için bence kullanılmış al derim. 8)
Herşey gönlünce olsun,
Garfield
Hoşgeldin dostum. Bodrumda 2 regal var demişsin, ismail akyürekle ben bu sene bodrumdaydık :) bizler olmayalım o 2 regal :P
Aramıza hoşgeldin umarım kalıcı ve katılımcı olursun yaza görüşürüz herhalde