yük nedemek ben zaten karşıya geçicem. dediğim gibi duruma göre sen kendini ayarla bana ihtiyacın olursa numaram : 0535 363 76 93 ararsın ali ustanın oraya gelirim sende oraya gelirsin hep birlikte geçeriz karşıya.
Yazdırılabilir Görünüm
yük nedemek ben zaten karşıya geçicem. dediğim gibi duruma göre sen kendini ayarla bana ihtiyacın olursa numaram : 0535 363 76 93 ararsın ali ustanın oraya gelirim sende oraya gelirsin hep birlikte geçeriz karşıya.
Tamam , aldım numaranı.Duruma göre ararım. :)
ok 8)
Teklifim hala geçerli arkadaşlar. :DAlıntı:
Batis Nickli Üyeden Alıntı
ben suan atasehirdeyim eger kask ayarlayabilirsen ve ümraniyede tam nerde onuda bildirirsen yardımcı olurum buyuk ihtimalle sana
05378340837 veya
05556655763
Yardımını esirgemeyen bütün kardeşlerime , abilerime tüşekkür ediyorum.Sonunda motosikletimi aldım.Bir arkadaşım yardımcı oldu şu anda evimin önünde. :D
güle güle kullan tekerine taş değmesin yuzunden ruzgar eksik olmasın :D fun club bilgilerini güncellesen iyi olur aksam telefon acacaktım sana ama numaranı bulamadım :D
Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
İyi dileklerin için çok teşekkürler Uğur.İyi hatırlattın bilgilerimi güncelleyeyim artık. :D
Bu arada hem motorumu aldım hem korumalarımı tamamladım şahane oldu.Kask , dizlik , dirseklik , eldiven , bellik , maske...Deri motorcu montum var ama göbek aldı başını gitti o yüzden önü kapanmıyor. :mrgreen: En kısa zamanda bi deri mont alacağım.