Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun motorun. Allah kaza bela vermesin. Tamda yerine geldin ayrıca :) süper burası
Yazdırılabilir Görünüm
Hoş geldin hayırlı uğurlu olsun motorun. Allah kaza bela vermesin. Tamda yerine geldin ayrıca :) süper burası
hoşgelmişinn bir 100 lük makina daha bir sıkıntı olursa sorabilirsinn bende 100 lük te varr
İlginize Teşekkürler arkadaşlar ... Kendimi güvende hissettim resmen.
Ben Çapa da oturuyorum. Genelde bana Taksim civarlarında rastlayabilirsiniz.. Siyah bir Regal , alevli ve Önünde kocaman bir camı var... Sesi değişik bir Raptor.
Bu aralar çok geziyorum... Genelde istikametlerim ... Çapa , Beşiktaş , Ortaköy civarları...
http://www.postimage.org/PqxWaA0.jpg
A2 ye yazıldım... B ile idare ediyorum şimdilik... Polisler 1 kez çevirdi.. Modeli sorup biraz sohbet edip yolladılar saolsunlar :)
hoş geldin...
hoşgeldin ...benim makinemde bundandı .....şimdi birazcık deforme oldu yatıyo ,,,büyüyecek kavun karpuz gibin :P
Aramıza hoş geldin umarım kalıcı ve katılımcı olursun buluşmalarda görüşmek dileğiyle
Hoşgeldin dostum...
ARAMIZA HOŞ GELDİN BURAK KARDEŞ MOTORUNDA HAYIRLI OLSUN KAZASIZ BELASIZ HAYIRLI SÜRÜŞLER
Valla ben şimdiye kadar taksimde hiç dd100 görmedim, nerelere takılıyosun dostum sen ?Alıntı:
Buraxdj Nickli Üyeden Alıntı
Balo Sokak ın sonunda görebilirsiniz... Daha alalı 3 gün oldu normaldir görmemen... Az önce döndüm taksimden...
Ya bu arada bişey sorucam. Bu egsoza yapışan ayakkabıları nasıl temizlerim ?