Eyvah eyvah, eder sana %30 yersin artık ölene kadar :P
Yazdırılabilir Görünüm
Eyvah eyvah, eder sana %30 yersin artık ölene kadar :P
Alemsiniz walla :cheesy: işin şakası kokteyldeki punclar ve kanepeler şirketten:) sucuk ekmek ve sıcak şaraplar menü fiyatı üstünden raptor riders lara her zamanki gibi % 15 iskontolu...Bull dostum madem öyle ilk şarabın ve sucuk ekmeğin benden:) :P
Sakın geç kalma erken gelllll....resmin çıksın..... :cheesy: :cheesy:Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
bu sefer çıkar resmi oda karıştırmaz nereye gittiğini artık..:)(benim anlamadığım nereye gittiğini unutuyor ama %15 iskonto almadığını unutmuyor Allah Allah.... :cheesy: :D :cheesy: :D )Alıntı:
Ahu Nickli Üyeden Alıntı
Onuuuuurrr en sevdiğim arkadaşım, ben seni hiç unuturnuyum :P :P :PAlıntı:
OnurBerberoglu Nickli Üyeden Alıntı
Tutmayın öpüjeeem kardeşimi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ahucuğum ben hiç geç kalırmıyım??? böyle bir ziyafeti kaçırırmıyım???Alıntı:
Ahu Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
Tabiya hiç kaçırırmısınnnn, açılış şırnakta bile olsaydı giderdin valla ilk uçakla :P
Haydi beyler elleri görelim gelen yokmu açılışımıza...1 hafta önceden haber veriyorumki kendinizi organize edbilin diye..:)gecenin ilerleyen saatlerinde DJ Murat İngin ve DJ Mert Ergin'in performanslarıyla coşacağız.....Herkesi bekliyorum.....
cumartesi akşam mekanındaydım kardeşim sordum seni ama yoktun. Çarşamba görüşürüz inş.
Ben o gece mekanı mühürleyip kapatayım herkesin hevesi kursağında kalsın :P sonra beni naparsınız bakim :P
of of keşke bende gelebilsem ne kadar özledim sohbetinizi ama şu aralar dikkat etmeliyim sigara içilen ortamlara girmemem lazım :(