http://www.motolastik.net/main/produ...D=90&cat_ID=21
bu sıtede bızım motorlara uyacak metzeler mevcut gozukuyor slak ve kuru zemınler ıcın fiyatı kdv dahıl 170ytl.......
Yazdırılabilir Görünüm
http://www.motolastik.net/main/produ...D=90&cat_ID=21
bu sıtede bızım motorlara uyacak metzeler mevcut gozukuyor slak ve kuru zemınler ıcın fiyatı kdv dahıl 170ytl.......
hep gözardı edilir ama.. önemli bir bilgi. teşekkürler.Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
Altuğ, şimdi Ankara da öyle hızlı motora binme zamanı başlamadı, başladığı zaman da biz fuar a gidip gelmiş oluruz, en iyisi fuar da da lastiğe bakarsın, ayrıca bakacak çok şey var, acele etme.
beyler ben lastiklerimden gayet memnunum dikkatli kullanıyorum kayma yatma yok .
Benimkilerde hala orjinal lastik, patlayana kadar kullanıcam, iyi lastikle iyi motorcu olmak değil maharet, kötü lastikle iyi motorcu olmaktır :P
yes TEN POİNT ... 8) 8) 8) :cheesy: :cheesy: :twisted: :twisted:Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Farkındayım aksu baba, ama benim lastiğin sıkıntısını gördün, kullanımla alakalı değil üretimle alakalı . Bir de buz motor bu ebatta 5 aydır lastik yok deyince............... neyse hayırlısı bakalım.Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Tayfun Altuğ un aldığı motor, bizim Ankara da Hilmi kardeşimizin motoru, Hilmi de binemedi motora daha 2.000 km. de 2006 model. Hilmi Elektrik Müh. olarak Melen projesinde İstanbul lulara su yetiştirmek için koşturduğundan motora binemedi motoru yattı, tabii bu arada arka lastik de sanki bıçakla kesmişsin gibi komple çatlamış, hani kışlık lastiklerde vantuzlu diye çizgiler var ya aynı öyle olmuş.Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
Altuğ haklı lastik diye bağırmakta, yolda lastik dağılır, adam uçuşa geçer zaten 100 kilodan fazla kendisi, birimizin üstüne düşerde altında kalırız.
Bu arada Hilmi de Suzuki Intruder 800 cc. bakıyoruz kısmet bakalım, yaza tekrar aramızda olacak.
Öyle diyosan haklısınız aksu baba, latife yapıyoruz zaten biz, heleki lastikte çatlak varsa hiç şakaya gelmez, işin ucunda insan hayatı var çünki.Alıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
bende orjinal lastikleri kullanıyorum gayet iyi geldi bana bu konda. Ama biraz sert . Motorum yaklaşık 4000 kmde lastikler hala sıfır gibi nası oluyo anlamadım . Erimezmi bu lastik hiç. Bide bende 100 kilo üstüyüm düşersem etrafımda olmamak için dua edin :P