hürgeneralim
sonunda açacan bir servis oturacan dükkanda bizde gelip çay icecez seninle. custom yapacan
askerliği biten kademedekiler de senin yanına gelecek bende motoru kapacam Mersinde 6 ayda bir dogruca yanına
gelecem
olay budur..
Yazdırılabilir Görünüm
hürgeneralim
sonunda açacan bir servis oturacan dükkanda bizde gelip çay icecez seninle. custom yapacan
askerliği biten kademedekiler de senin yanına gelecek bende motoru kapacam Mersinde 6 ayda bir dogruca yanına
gelecem
olay budur..
Ben kestim çıkardım bakla ayar sona dayanmıştı...eliniz taşmotoru tutabiliyorsa bunu kolayca yapabilirsiniz...segmanlı baklayı çıkartıp alın zinciri aşağıya..sonra spiralle çürütüp (çift bakla çıkar..bir erkek bir dişi)...sonra yerine takıp(ayarı en öne alıp tabi..bir de eliniz değmişken gazyağında iyice yıkayın zinciri tam delikanlı işi olsun 8) segmanlı baklayı taktınızmı tamamdır..iş sadece yağlamaya kalır... :cheesy:
Alıntı:
nmurataydin Nickli Üyeden Alıntı
HELAL SANA BE MUĞLALIM olay bu işte
yok dıd mış yok zartmiş yok zurtmuş bu kadar ya
Bakla almak çözüm değil, zincir uzadıkça arka dişliyi aşındırır ve bozar, hem zinciri hem arka dişliyi değiştirmek gerekir sonra.
bu doğru..zaten bir kere yapmak yeterli..2 ci seferde ki km 30.000 i bulur zannedersem değiştirmekte yarar var 8)Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı