-
Mesela benim başıma şöyle bir olay geldi, bir gün boğaz köprüsünden geçerken en sağ şeritteydim ve bir minibüsün arkasındaydım, tam minibüsünsağından geçmeye niyetlendim ve gazı açtığım anda minibüs direk sağ tarafa yapıştı ve geçişi kapattı, eğer minibüsün yanında olsaydım pestilim çıkardı heralde, neyse fren yaptım ve minibüsün solundan gazladım suratımda maske vardı, o sinirlen adama gerçekten çok küfür ettim ama anlamadı malesef ve gazladım ben, dikiz aynasından baktım ne göreyim kuryenin birisi o minibüse yanaşmış el kol hareketi yapıyor ve beni gösteriyordu, sonra minibüsün kapısına yavaşça elinin dışıyla vurdu adama yürü git gibisinden hareketler yaptı, bende o sırada hız kesip minibüsü arkama aldım bi durum olurmu adamı yamulturmuyuz acaba diye ama ama orta şeride geçip gazlayıp kaçtı, sonra kurye yanımdan geçerken iyimisin işareti yaptı bende işaretle okeyledim ve kafasını sallayıp gitti. Böyle bir olaydı işte ve demekki motorcu motorcunun halinden ve sıkıntısından çok iyi anlıyor.
-
bu güne kadar arabayla yolculuk ederken yolda iki kez durduğunu gördüğüm motorcu oldu ikisininde sorunları vardı. birine yardım ettim diğeri sorunu hallettiğini söyleyip durduğum için teşekkür etti. hatta birini geç farkettiğimden araçla geri geri gelemediğim için arabayı bırakıp ters istikamette baya bi yol yürümüştüm yine olsa yine yaparım. Ama bundan sonrası için bir karar aldım ve uygulayacağım. yolda kalan motorcu Kask takmıyorsa bunlara yardım etmek için durmayacağım.kusura bakmasın abicim kendini düşünmeyeni ben hiç düşünemem, kasksız motora binen arkadaş muhtemelen trafikte diğer araçlara sağgısızlıkta yapıyordur ve diğer araç sürücülerine 'motorcu=serseri' fikrinin doğru olduğunu düşündürüyordur. İstanbulda kask takmayan çok sürücü var bundan sonra bunlar benden yardım alamayacaklar, üzgünüm.
arabaya gelince sıkışık trafikte herkes adım adım giderken kendini uyanık sayarak emniyet şeridi kullanan arabaların ileride kaza yada arıza yaptığını görürsem havalara uçuyorum bunuda itiraf edeyim.
-
yaw durun bende katılayım kinoya bir sürü yazmış eh ihtiyarlık okusam bir sürü uğraş .
neyse birlik beraberlik olsun ..
kinooooooooooooo sana aynen katılıyorum 8) 8)
-
motorcu motorcunun halinden anlıyoda ona bilafım yok..
amaaaaaa bu netteki motosiklet sitelerinde o kadar gereksiz insan dolanıyoki...orada bile yolarda motosikletlilere yaptığı uyuzluklara aynen devam ediyo..
ismi lazım değil başka bi motosiklet sitesinde bi vatandaşın motoruyla ilgili bilgilerini güçlendirmeye çalışıyorum..
hani motordaşız ya caponord dan dolayı...
tubeless lastik diiicemee dubleks yazmışım ...o kadar kataloglara bakarak araştırarak yazdığım cevabın içinden bir başka arkadaş vay efendim dubleks değil tubeless olacak diye çıkmış yırtık poşetten çıkar gibi.. :mrgreen:
orada bile uyuzluk yapacak ya .. baktım motosiklet sahibi bile değil.. sırf gıcıklık olsun diye takılıyo... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
bende içimden geldiği gibi düşündüm zaten arkadaşın hakkında... :mrgreen:
yaa işte bi tek trafikte değil her ortamda var bu uyuzlardan.. :twisted: :twisted: :twisted:
-
Abi onlara uyuz denmiyor, bunlara uyan sıfatlar, işgüzar, lafazan, boşboğaz vs.. deniyor. Ya dikkat ettimde şimdi benim ondan ne farkım kaldı, sen dubleks dedin adam tubeless diye çıkıştı, sen şimdi uyuz dedin bende yok uyuz değil, işgüzar, lafazan boş bogaz dedim :P okan söyle ben neyim yaw :P
-
sen mi..? eeeee.. :?
sen gece kabusumusun olm yaa.. :mrgreen:
de get laa ... yat uyu yarın mesai yokmu.. :mrgreen:
-
Hehehe olmamı, ama maaşımı sen ödersen işe gitmeme gerenk kalmaz, gündüzde kabusun olarım soora :P
-
gariban esnafta o kaa para ne gezer olm yaa...senin maaşını ödeyemeyiz biz.. :cry:
-
Gariban esnaf her hafta caponord ile geziyo ama :mrgreen: az gezcen maaşımı ödeyecen benim, te okaa ;)
-
hadi leyyn bah işine...:)