ümmet abi raptor riders'de motor ayrımcılıgı yoktur simdiden hos geldin hayırlısıyla tanısız.
Yazdırılabilir Görünüm
ümmet abi raptor riders'de motor ayrımcılıgı yoktur simdiden hos geldin hayırlısıyla tanısız.
sıcak karşılamalarınızdan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.yakında görüşmek ümüdiyle.
Ümmet abi, hoşgeldin, müsade ne demek başımızın üstünde yerin var...
Gezilerini diğer forumlardan okudum, şahane :)
Umarım bir an önce tanışırız, senden yol anıları dinleriz...
Bizi fotoğraflarından, yazılarından katılımından mahrum etme :)
hoşgeldin aramıZa
ümmet abi aramıza hoşgeldiniz...
holgeldiniz ümmet abi ,
motor üzerinde yer kaldıysa birde raptor riders yapıştıralım. Sevgili adminim çözersin bunu değil mi?
ÜMMET PERKİTAN motorsiklet sevdalısı büyük insan, Türkiyede motor kullanıp adınızı duymayan kalmamıştır sanırım. Basmadık vatan toprağı bırakmamışsınız, üstelik 150 lik scooter ile dile kolay. aramıza hoş geldiniz şeref verdiniz. tanışıp, tecrübelerinizi dinlemek dileyiyle..
hoşgelmişinizz burda herkese bolca yer varrr :)
Ne demek ümmet abi hoş geldiniz. Müsadenin lafı mı olur.
Valla ümmet abi hoş geldin :) Sinopa uğradın ettin ama ben seni karsılayamadım bizim bathu ile atigil falan sinopmt karsılamıs seni saoslunlar ben senin geldiğinde sinoplarda deildim :) yanlız videolarını izledim neler yaptıkalrınıza cok güsel eğlenmişsin eğlendirmişler :) memnun kaldıysan sinoptan gene bekleris :) bu sefer bende karsılamaya gelirim...