ellerine sağlık abicim.bı motoru nerde tutuyosun sen.garaj felan varmı senin...sokakta olmaz bukadar aksesuarla dimi!??
Yazdırılabilir Görünüm
ellerine sağlık abicim.bı motoru nerde tutuyosun sen.garaj felan varmı senin...sokakta olmaz bukadar aksesuarla dimi!??
8)Öncelikle tüm arkadaşlarımın güzel dilek ve temennilerinden dolayı çok çok teşekkur ederim.Allah hiçbir arkadaşımın başına kaza bela vermesin...
Ben gerçekten motoruma çok özeniyorum,severek , sakin ve derli toplu kullanıyorum.Ben kullandığım zaman gençler özeniyor buda hoşuma gidiyor,en azından motor efendi efendi nasıl kullanılır ve chopperın zevki nasıl çıkar anlamında nutuklar veriyorum.Salı günü iki genç arkadaşımı chopper almaya ikna ettim halbuki düşüncelerinde chopper yoktu.:mrgreen:
Emre kardeşimin sorusuna gelince evet kapalı garajda saklıyorum.1 ay sonra evden taşınmamız icab edecek şimdiden telaşlanmaya başladım garajlı bir ev bulmam lazım...:?:
gülegüle kullan suat .. allah kazalardan belalardan korusun..
güle güle kullan Suat Abicim. allah kaza bela vermesin. herşeyiyle tamam olmuş. ama gördüğüm kadarıyla son bir eksik kalmış :D:D:D:
http://img337.imageshack.us/img337/1...cctrikeft0.jpg
Aman oda eksik kalsın Hakkı baba:p
benim tarzım değil:D:)
görüyormusun, adamlar senin motora bile trike olayına girmişler. artık kimse beni durduramaz. :x:x:x
gerçekten hoş olmuş eline emeğine sağlık, allah kaza bela vermesin...