aramıza hoş geldiniz...8)
Yazdırılabilir Görünüm
aramıza hoş geldiniz...8)
Bedii Çağlayan Su
Aramıza hoşgeldin, katılımın bu şekilde kısmet olacakmış. Bizleri tanıdıktan sonra düşüncelerinde köklü değişikliklerin olacağına ve ilanı çekeceğine inanıyorum.
Bak mevsim yeni başladı, dün ilk geziyi yaptı Ankara. Haftaya Pazar hava da müsait olursa sana haber ederim. Görüşmek üzere.
Aramıza hoşgeldiniz
aramıza hoş geldiniz
Hoşgeldiniz aramıza. Sitemizin delikanlıları artıyor...
Ankara iyice kabına sığamaz oldu, Bravo öncelikle Aksu ağbimize ve diğer emeği geçenlere...
Hoşgeldin kardeşim bu delilere aldırma, site üyeleri çok seçkin insanlardır yalnız sana dede diyecekler alınma aldırma zira bana önce baba diyorlardı şimdi dede diyorlar hep bu okanın yüzünden bi dede dedi şimdi herkes dede diyor.
hoş geldiniz
hoşgeldiniz. ben de buralarda yeniyim. zaten yarım üyeyim daha. önce Ankara grubuyla tanışma, sonra motor alma, diğer illerden arkadaşlarla bir araya gelme, falan, çok işimiz var çooook.
İnşallah hepsini yapacak vakit, nakit ve sağlık buluruz hepimiz.
Hoşgeldiniz sefalar detirdiniz. umarım Ankara ekibiyle birlikte sizide istanbuldaki fuarda görmek kısmet olur.
Yok yaa. onlar benzin parasından tırsmışlardır. Herkes senin gibi zengin mi? :p
Bu arada hoş geldiniz. Tanıştırayım Okan: RR camiasının zenginlerindedir. Kendisine aprilla Okan ya da yüze beşbuçuk Okan da derler. Son zamlardan sonra üçbuçuk da olmuş olabilir. ehe ehe ehe. RR'ı bırakandan intikamımız da böööle olur işte.