Allah gönlüne göre versin süper olmuş
Yazdırılabilir Görünüm
Allah gönlüne göre versin süper olmuş
Çok sağolun arkadaşlar... Beğendiğiniz her konuda yardımcı olabilirim topcase=40ytl fakat tavsiye etmiyorum çünkü içine kask sığmıyor ve görüntüye de tam yakışmıyor birde stop lambası parklar açıkken cem yılmazın gittindeki gidip geliyor modifiye şahin izlenimi bırakıyor ben şahsen sökmeyi düşünüyorum... Toplam maliyeti söylemek istemedim ama bu kadar kişi sormuş söyleyim 1500ytl civarı tuttu. Şimdi özel derse yetişmem lazım ama geri döndüğümde bir çoğunun fiyatlarını tek tek yazacağım... Daha iyileri sizin olur inşallah...
Motoruma taktığım bazı ürünlerin fiyatlarını paylaşmak istedim. Kaynak, nikelaj, döşeme, tesisat gibi işçilik masraflarını yazmıyorum çünkü malumunuz işçilik her yerde farklı ücretlendiriliyor... Fiyatlar adet bazındadır ve ytl cinsindendir...
sis lambası= 7.5
sinyal= 10
km saati= 150
Far ampulü= 5
Çamurluk askısı= 4
Hidrolik hortumu= 12
Arka ayaklık= 20
Kriko+mil+yay= 25
Dörtlü düğmesi= 3
Dijital gösterge= 35
Ayna= 10
Alarm= 35
Topcase= 40
Bunların dışında fiyatlarını bilmediklerim de var ve ayrıca en büyük masrafta airbrush ve ustalıklar tutuyor. Yardımcı olabileceğim ne varsa özel mesaj atarsanız elimden geleni yaparım...
bencede top case dışındakiler güzel olmuş. bende bir top case yapıyorum bitirince resimlri ekliycem. bitirebilirsem inşallah... yalnız resimler eksik olmuş hocam ya. daha ayrıntılı resimler olursa iyi olur. mesela dijital gösterge vites için sanırım daha ayrıntılı bilgi alabilirmiyiz onun hakkında.
Hocam topase benim hoşuma gitti, resimleri ile ayrıntılı bilgi sahibi olabiliriz, montajı ve arkadan görünümü hakkında, fiyatı da 40 YTL. hiçbirşey değil, sipariş etsem sen mi ilgilenirsin yoksa satıcı firma mı yollar, istersen özel den mesaj atıp bilgilendirirsen memnun olurum.
hocam bu km saati kanuni motorlarınınki dimi??? ve üzerindeki bütün göstergeler aktif durumda dimi??
gayet güzel olmuş hocam ellerine sağlık walla
airbrush maliyeti ne kadar tuttu onu yazmamışsın öğrenebilirmiyiz8)
selam göstergeler hoşuma gitti bende bişeyler yapmıştım ama yarım kaldı eğer tüm aktiviteleri çalışıyorsa süper... devir (elektriksel dimi) birde vites göstergesini nasıl bağladın veeede km saati eskisi ile aynı ölçüyormu???
çok şık olmuş bence allah kaza bela vermesin. top case nasıl sabitledin bağlantı yerlerinin ve oturtma şeklinin detaylı resimlerini eklermisin lütfen.