ya uğur sağ tarafı parçaladı.Deivid ten 2 gol.bu maça yürek dayanmadı.artık çeyrek finale gitmekte farz oldu hani.
Yazdırılabilir Görünüm
ya uğur sağ tarafı parçaladı.Deivid ten 2 gol.bu maça yürek dayanmadı.artık çeyrek finale gitmekte farz oldu hani.
tüm Fenerbahçe camiasını kutlarım...gün Fenerlilerin değil Türkiyenin günüydü...inşallah finale kadar gidilir..
Tüm fenerbahçelileri ve tüm türk milletinin bu spor zaferini kutlarım :) inşallah dahada çok başarılar elde ederiz avrupa karşısında. Bende dün maçtan sonra ataşehirden geçtim yaktım dörtlüleri kornaya asıla asıla fenerli arkadaşların arasında turladım :) silah sesleri ayyuka çıkınca döndüm eve
bide fener - cimbom düşmanlığı bitsin artık yauww
Tüm Fenerbahçe camiasına hayırlı olsun tebrik ederim
Herşey çok güzel başlamıştı , 2-0 'dan sonra keyfim yerine gelmişti ama içtiğim biraları kursağımda bıraktı Fenerbahçe.Yalan söylememe gerek yok , Fenerbahçe'nin elenemesini istiyordum , olmadı , sağlık olsun.Bütün Fenerbahçeli arkadaşları tebrik etmek düştü bize. :)
Bu arada dün gece şahit olduğum bir olay çok hoşuma gitti. 1 araba ve 3 camdan 3 kişi yarı beline kadar dışarı çıkmış. Ellerinde galatasay atkısı fenerbahçe die avazları çıktığı kadar bağırıyordu. Diğer bi olay bi tane yaşlı amca ve altında en az amca kadar yaşlı bir araba. Arabanın kornası artık tamamen bozulmuş ama amcam hala inatla basıyor bir yandan kısılmış sesiyle bağırıyor :) Kendimi tutamadım canım amcaaaam diye haykırdım :)
evet...
sonunda seytanın bacagını kırdınız...
her ne kadar ligte ezelı rakıbımız olsanızda dısarıda can yoldasımızsınız...
bu bayragı dalgalandırdıgınız surece yanınızdayız...
tebrıkler ....
Şampiyooooooooooooooooooooon.................