Ucuz etin yahnisi misali, o fiyata motor ya çok sıkışandan bulursun yada sürekli arıza yapan motorundan kurtulmak isteyen birisinden, işin zor yani...
Yazdırılabilir Görünüm
Ucuz etin yahnisi misali, o fiyata motor ya çok sıkışandan bulursun yada sürekli arıza yapan motorundan kurtulmak isteyen birisinden, işin zor yani...
Sahıs motoruna güvenmese ankaraya gelirmi istanbuldan , Yada bi ustaya gösterirmi ?
O zaman bu arkadaş sıkışmışta satıyo vasfına giriyo :) sen genede masraf planlaması yap, çünki genelde satılan motorların son bakımı yapılmamış olur...
bu motor gri b9 herhalde duymuştum depo ezik ve eksostların da haşat olduğunu ama bu fiyat ve ankara teslimiyse bedava sayılır hiç kaçırma derim ustayı falan boşver motor ankara ankara teslimi vede karayoluyla geldikten sonra geri kalan hiç bişey değil.
Motor gelecek ankaraya ayrıca motor siyah gri deil , depoda eziklik yok depoyu cocuklar cizmiş üzerine sprey boya atmış , egsozlarıda haşat deil zaten haşat osla yola cıkmaya cesaret edemez sadece sol egsozda catlak varmış.
Ama ben genede motorun icine dışına iyice bakdırıyorum.Sonuc olarak aprayla alıyoruz.
Depo yu boyatsak , egsozu kaynaklatsak koltugunada yeni bi deri cekdirsek tamamdır.
hayırlısı olsun.
Motor bu
http://image2.sahibinden.com/photos/...46_6ehd475.JPG
hayırlısı olsun, demekki arayınca her fiyata bulunuyormuş...8)
bu para bedava satana allah akıl fikir versin zordaysa allah yardım etsin alanada önce hayırlı olsun sonrada dikkat et derim bu motor çenç olabilir, çalıntı olabilir,çakma olabilir , ne biliyim bu fiyat olunca insanın aklına neler geliyor neler..
Satan cocuk henüz öss öğrencisi , satışını noterden bana verecek çalıntı olsa sanırım sıkıntıçıkar.
Zaten ben faturasını felanda alacagım , motoru satan cocukda öss ye hazırlanan bi arkadas hırsızlıkla , arsızlıkla bi işi olabilecegini düşünmüyorum.
hayırlısı olsun
sahte kimlik noter satışını çok rahat atlatabilirler dostum sen genede dikkatli ol çünkü noterde çalıntı durumunu kontrol eden bi mekanizma yok.
bu arada ben bu motoru biliyorum. yuzunde yara gibi bi iz olan bi arkadaşın motoru bu dimi. temiz bi motor u var onu biliyorum dikilitaş ali abiye geliyor bu çoçuk
daha ufak genc bi cocuk ama ne olursa olsun motorun şase numarasını felan iyice kontrol ettiriyorum , babam ankara kaçakçılık şube müdür onada plakasını kontrol ettiriyorum umarım hayırlı olur.bende RR ailesine tamamen katılmış olurum