hando senle aynı gurupta olmak çok güzel inşallah bir daha buluşmak dileklerimle
Yazdırılabilir Görünüm
hando senle aynı gurupta olmak çok güzel inşallah bir daha buluşmak dileklerimle
üniversitede proje ve tasarım dersleri alıyorduk her hocanın kendine has özellikleri ve farklı bir tasarım anlayışı,tazı vardı..etkili konuşmalar yapmayı çok iyi beceren bir hocamız birgün grup olarak bizlere nasıl yapmamız konusunda toplu bir konuşma yaparken şu sözleri söyledi:
-Arkadaşlar farklı olun.Fark yaratın, sadece projelerinizde değil, işinizde ve hayatınızda da farklı olun..farklı olmak çeşitliliği getirir ve oda kaliteyi... demişti..
bu sözü hiç unutmadım.. ve zaman zaman aklıma gelir.aslında eminimki tarihte birçok kişi tarafından, birçok kez söylenmiştir. belkide bende başkalarından birçok kez duymuşumdur ama o gün hocam söyleyene kadar hiç okadar etkili olmamıştı ve bidaha unutmadım. Hando seni gördüğümdede bu söz aklıma geliyor..
seni tanıdığıma memnun oldum. sağlıcakla kal .. yakında geliyormuşuz görüşmek üzere...
Ya Gencer kardeş seninlede tanıştık aslında ama fuar telaşından uzun uzuya sohbet etme fırsatı olmadı.Umarım en kısa zamanda gene buluşuruz.
nisan sonunda handonun yanına gidecekmişiz. öyle bir şeyler okudum biraz önce sizde gelsenize ::)))
BİRAZ UZAKÇA ORASI BE GENCER!
Kardeşim yüreğine sağlık İnşallah en kısa zamanda Edirnede görüşmek üzere
dostum seninle tanışmakta büyük zevkti umarım enkısa zamanda Edirnede görüşürüz...
Hadi artık uzun yol yapalım Edirne bile kesmez.
hando hocam ben o gurupta yoktum ama öyle güzel yazmışsınki beni bu siteye daha çok bağladın.ayrıca bende şunu belirtmek istiyorumki bu site diyer sitelerden çok farklı.bende bağlandım bu dostluğa.valla buraya piskolojik sorunum olsada paylaşsam eminim 1 haftaya kalmaz sorun felan kalmaz.hepinizin yüreği kocaman.büyüklerimin ellerinden küçükleriminde gözlerinden öperim..inşallah bende birgün sizlerle yakından tanışma fırsatı bulurum.