Burak hoşgeldin. Adını listeye yazdım bile....
Class almakla da iyi yapmışisın laf aramızda...
Merakımdan soruyorum. HAngi bölümde öğretim görevlisisin?
Yazdırılabilir Görünüm
Burak hoşgeldin. Adını listeye yazdım bile....
Class almakla da iyi yapmışisın laf aramızda...
Merakımdan soruyorum. HAngi bölümde öğretim görevlisisin?
Hocam hoş geldiniz hayırlı olsun!Çok isbetli bi kara vermişsiniz.Ankara yada bekleriz!
aramıza hoşgeldiniz.
aramıza hoş geldin... buarada motorunda hayırlı olsun....
hocam hoş geldin.... Ben de sana ünüversite hakkında bilgi edinmem için bişeyler sorabilirmiyim daha sonra :)
Hocam hoş geldiniz hayırlı olsun, siz hemen uzun yol tecrübesini edindiniz artık aramızda görürüz sizi allah kaza bela vermesin.
Merhaba,
Öncelikle motoru Antalya'dan Afyon'a sürerek getirmediğimi belirtmeliyim. Aslında komik bir taşıma oldu diyebilirim. Afyon'dan bir Fiat Doblo kiraladım bu iş için. Ben rahatça sığar diye düşünüyordum ama öyle olmadı :) Sürücü koltugu hariç diğer tüm koltukları söktük ve çaprazlama sığdırdık motoru. (biraz Türk işi oldu farkındayım :) )
Rodaj konusunda hassasım denilenleri harfiyen uyguluyorum. Aslına bakılırsa motor hakkında daha pek bişey anlamış da değilim, zamanla taşlar yerine oturacaktır sanırım.
Bu arada ismim Burak KAYNARCA.. Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Klâsik Türk Müziği Bölümü'nde öğretim görevlisiyim. Branşım Ud'dur. Üniversitede yakınları olanlar için (özellikle öğrenci yakınları olanlara) elimden geleni yapmaya da hazırım. Kendilerini uzakta hissetmesinler.. (Ayrıca ROS, istediginiz soruyu sorabilirsiniz)
Ankara ve Eskişehir bana yakın. Zaten Ankara'lıyım ancak görevim sebebiyle 8 yıldır Afyon'da bulunuyorum.
Afyon'da RR yetkili servisi yok. Varmış yetkili servisligini geri almışlar. Şimdi ise yeni bir servislik vereceklermiş inceleme yapıyorlarmış. Bu arada benim motorun 500 KM deki ilk bakımını nasıl yaptıracagım bilmiyorum. Sanırım Kütahya'ya giderim bakım için. Bunun dışında kask, korumalıklar, mont vs.. henüz yok. Bu konuda da tavsiyelerinize ihtiyacım olacak. Öncelikle emniyeti esas alanlardanım bu anlamda marka ve model tavsiyeleriniz benim için çok faydalı olacaktır.
Gezi grubu için de teşekkürler, Ayvalık'ı şimdiden programıma aldım.
İlgilenen, vakit ayıran herkese teşekkür eder saygılar sunarım..
hocam aramıza hoş geldin
Burak aramıza hoşgeldin.Motorun hayırlı uğurlu olsun.Umarım kapalı bir garajın veya park yerin vardır.Motoru kapatırken benzin musluğunu kapatmayı ve açarken açmayı unutma.Sağ elcikteki kırmızı anahtarı açık pozisyonda bırakma!Ayak çalıştırmaya bağlı ise kaldırmadan çalıştırmaya çalışma!AKÜYÜ BİTİRSİN!
Bunlar ilk aklıma gelenler.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Tesekkur ederim bozkurt, işte bu tarz tavsiyelere çok ihtiyacım var.