hoş geldin arkadaş ....yanlız senin kg.ı görüntüne göre biraz yanlışmı yazdın ne ettin:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
hoş geldin arkadaş ....yanlız senin kg.ı görüntüne göre biraz yanlışmı yazdın ne ettin:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
aramıza hoş geldin
geçen yaz kaş yarım adada aquarius otelde çalışmıştım :) iyi bilirim kaş ı :D ve antalya fetihye kalkan yollarınıda bilirim hiç merak etme bu motor çok rahat taşır seni ve sen ona iyi bakarsan oda seni üzmez
kardeşim aramıza hoşgeldin ilk bulsmamıza katılmayı unutma kardeşim.
murat hoşgeldin...sırtını dönmüşün bütün siteye niyeki...???:mrgreen:
Aramıza hoşgeldin benim tek gezdiğimi gören fazla olmamıştır 13000 e geldim bunun 11000 i toplam 160 kiloylaydı henüz yolda kalmadım kilometre telinin kopması dışındada bi sorunla karşılaşmadım yolda için rahat olsun doğru motor doğru yerdesin
aramıza hoş geldin.....
Hoşgeldin dostum ama ilk mesajdaki çete ibaresi biraz yaban kaçmış gibi, biz bir çete değil ünü günden güne artan sayılı motor guruplarından biriyiz, halk bize serserilik imajını giydirmeye çalışırken çete gibi söylemlerden uzak durmalıyız ;) tekrar hoş geldin...
hoşgeldin hayırlı olsun , güle güle kullan motorunu , anlaşılan mihrap yerinde ,şu Abant gezisine gelsen de insan dışı mahluklardan sen varsın diye korkmasak.....:x:x:x
mehmet abi motoruna kendin nazar değdiricen sonunda aman maşallah de abi yaaa:cry:
Murat kardeşim hoş geldin aramıza.
Walla bide profilden görseydik. Sineyi Millete dönmemişin.:cheesy::cheesy::cheesy: Sen sırt vermişin.
Şaka şaka
vücut güzellik ve geliştirme herkesçe beğenilenilen bir spor dalıdır.
Ben de vakti zamanında yapem dedim nerde o günler.
söylemesi ayıp Benim vucudumda üçgendir. ehehe
ama ters üçgen piramit gibi :cheesy::cheesy::cheesy:
hoşgeldin...