-
1 hafta öncesine kadar regal raptor kulanıyordum geçen hafta motorumu büyütmek amacıyla sattım şu an bende kendime motor arıyorum
daha önceki motor tecrübene güveniyorsan ve motorla uzun mesafelere gitmeyi planlıyorsan bence Regal Raptor 250 cc olduğu için seni kesmeyebilir (bana öyle oldu) ama yakıt sağlamlık açısından çok memnunum
ve bence ikinci el problemsiz bir regal sıfırından daha değerlidir
bence keeway e fazla bakma 2000 e biraz daha ekle temiz bir ikinci el RR al
-
öncelikle aramıza hoş geldin... dediğin fiyatlarda zealsun ZS 150-19 var.
hem sağlam hem az yakan bir makina diye biliyorum bir araştır istersen...
-
Öncelikle hoş geldiniz, benim tavsiyem biraz değişik olacak, 2000 ytl naktiniz varsa üzerine 1500-2000 gibi bir rakam koyarak az km bir regal alın, bu size her yönden kâr ettirecektir...
-
kardeş aramıza hoşgeldin
valla parana ve işine göre ben sana sepetli bir rus planet tavsiye ederim aynu zamanda kamyonet gibide kullanabilirsin
-
aramıza hosgeldın eğer ıkı mılyar pesın verıp arkasını taksıtle odeme ımakanın olursa regal raptor satılan bır yerden alabılırsın benım gorusum ama yok dersen mondıal mct de olabılır yola gıder arıza pek cıkarmadı bende varken onemlı olan duzgun ve temız kullanmak...
-
dedebey hemşerim, ben sedat alanyadan . özelden mesaj attım ararsan sanırım sana yardım edebilirim.tşk..
-
herkese teşekkürler. aslanbuclu'ya ayrı teşekkür. hocam anladım da ben motor kullanmaya zaten bahsettiğin aletin sepetsizi ile 12-13 yaşlarında başladım. neyi veya ne kullanacağımı bilmediğimden veya salaklığımdan değil ciddi olarak deneyimlerinizi öğrenmek ve tavsiye almak istedim. planetlere gelince şu an bile seve seve kullanabileceğim bir motordur. bazı meselelerini birçok kişiden faha iyi bilirim. motorculuk konusuna gelince de 18 imi doldurur doldurmaz ilk işim motor ehliyeti almak oldu. ki araba ehliyetini bundan bir sene sonra yaptım. planet,java sport, honda,kawasaki ilk motorlarım oldu. 1995 te scooter aldım hala kullanıyorum. 250 lik motor yaklaşık 10 yıldır kullanmadım. iş vs sebeplerle. sizlerden piyasanın bu bolluğunda deneyimlerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. ancak şu an ibre RR ye dönük gibi görülüyor. Fiyat konusunu dikkate almazsanız artık sevinirim sanırım bu benim hatam oldu. millete alay konusu olduk bu arada.
sağolun. teşekkür edrim paylaşımlarınıza.
-
abisi sana o zaman istanbulda caser kardeşin motoru var 3250 ye bizim siteden biri olursa verecek bilgine sahibinden comdada ilanı var istanbul levent olarak bakabilirisin
-
tamam hocam bakacam ilk iş. tavsiyene teşekkürler tekrar...
-
Öncelikle hoşgeldiniz hocam... Ben de size düşük kilometrede bir regal önerenlerden olacağım...