O resimlere baktığında ne görüyorsun bilmiyorum ama ben şunları görüyorum, dostluk arkadaşlık, motosiklet kardeşliğini görüyorum.
Yazdırılabilir Görünüm
yahu arkadaşlarım...
bu nasıl bir motor kullanmaktır , sanki bu forum cuk oturdu konunun üzerine : salı günü araba ile işimden eve dönüyorum , o andaki bulunduğum nokta merter den topkapı istikameti yönüne doğru gidiyorum,vatan bilgisayarın önünden yokuş yukarı tin-tin çıkıyoruz,süratimizde olsun olsun 45-50 , hep arkama bakarım motorlu biri geliyorsa yol vereyim kenara çekileyim diye..........
Derrrkeen , zıp diye bir mobilet geçti yanımdan kii yemin ediyorum görmedim !..sonra bir makasa girdi öndekinin arasından yandakinin arkasından derken ortalık korna seslari ile çınladı , adamda ne mont var,ne kask var,ne gözlük var,sırtında ince bir uyduruk mont , o da paraşüt gibi olmuş...mobiletin tekerleri sekiz dönüyor ama ne gam !.. bastıkça basıyor,bir sağdan bir soldan.....
motorculuk bumudur ?..bunlar motorcumu şimdi ?..fabrikası bunu "motor tahrikli bisiklet" şeklinde üretmiş,biz bunların üzerinde oynayıp "motor tahrikli ölüm makinası ucubesi" şekline sokanların icatları karşısında aciz kalıyoruz...
Youtube da var...izleyin...sürat yapıyorlarmış...bu süratmi şimdi ? nebu ?..binmişler tuhaf bir ucubenin üzerine (nasıl bir binme tarzı ise o ?) korunmaktan tümü ile aciz bir yaratık,kendini Allah'a bırakmış ,tekerlekli musalla taşının üzerinde yırtına yırtına ölmeye çalışıyor....
Ben bu arkadaşlarımızı kendimizden kabul etmiyorum kusura bakmasın onlar...eğer yoldaki insanlar bizi ve onları ayıramayacak kadar dar görüşe sahip iseler , onlarda kusura bakmasın,etrafa baksın.......
tavsiyem var herkeze : motoru olsun olmasın, herkezin en az bir motorcu arkadaşı olmalı,nasıl insanlar olduklarını anlamalı,insanlık nasıl olur görmeliler..
Dün akşamüstü evin altındaki kuruyemişçi ile aramızda geçen kısa sohbeti paylaşmak istedim..
-Ben : şu ilerideki benzinciden sonra TEM e çıkış var mı ,biliyor musunuz?
-Kuruyemişçi : var var,,,var da (elimdeki kask a bakarak) çevre yolu çok tehlikeli değil mi motor için?
-B : kurallara uyduktan sonra sorun değil..
-K : nasıl cesaret ediyorsunuz bu merete binmeye..ŞEYTANIN ATI o yaa
-B : öyle değil ama diğer sürücüler motorsikletleri araçtan saysalar sorun olmaz..
-K : daha 2-3 ay önce bir kaza oldu ..bir kişi öldü burada..
-B : duydum..yazık
-K :...................
-B :...................
-K: çevre yolunu ne yapcaksın aralardan bas git,,(gülerek) yapamıyor musun yoksa ?
-B : yapamıyorum...yapmıyorum da...esas o zaman ata binmiş olurum..
-B : tşk ler hayırlı işler..