hocam siteye hoş geldin eeee armızdada görmek isteriz o zalim makinanla
(yanlız çok yakar yaw.sanki insanın cebi delikde yolda yürürmüş gibi şaka şaka altında inlesinde varsın yaksın) :oops: :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
hocam siteye hoş geldin eeee armızdada görmek isteriz o zalim makinanla
(yanlız çok yakar yaw.sanki insanın cebi delikde yolda yürürmüş gibi şaka şaka altında inlesinde varsın yaksın) :oops: :cheesy:
hoş geldin ayhan kardeşim aramıza kazasız surüşler dilerim
İleri bak...Komtanım hoş geldin yaşar komtanım dediği gibi o zalım makinayı bizde bir görsek trilye gezisinde. Bekleriz...
herkese çok teşekkür ederim... gerçekten bende çok hoş buldum hepinizi inşallah bende trilye gezisine emrah kardeşimle birlikte katılıcam tabii kısmet... malum iş güç sizlerle görüşmeyi gerçekten çok isterim siteye katıldığım ilk günden göstermiş olduğunuz ilgiye tekrar teşekkür ederim herkese güvenli sürüşler.......
Hoşgeldin ayhan komtanım aramıza, yalnız siden bir ricam var gurup sürüşünde lütfen benim önümden gidin, malum benim motür kırmızı, senin altındaki boğa gaza gelip bizi boynuzmalaya kalkar allah muhafaza valla :D
hoşgeldin ayhan komutanım :cheesy:
bende emekli teğmen Alper :lol:
maşallah sizin makina süper görünüyo grup sürüşlerinde siz önde gidersiniz zapıtamızın dediği gibi :cheesy:
umarım kalıcı olursunuz aramızda hayırlı olsun üyeliğiniz :cheesy:
Alper seni postam yapıyorum, bende hürgeneral tayfun :D :D :D