Hatta yüzük köftenin içinden filan çıksın değilmi abi...
Yazdırılabilir Görünüm
sende abarttın sımdı...
kardesımızı mutlu edıcez derken geceyı hastanedemı gecırsın...
bence oldugun gıbı ol...
sırf gosterıs ugruna yapacagın hareketler sana gereksız bı yuk getırecektır...
bu hareketlerı tam anlamı ıle yapamazssan PEHLIVANA gıydırılmıs bı BALET elbısesı gıbı duracaktır kı buda hos olmaz...
( ımıtasyondakı kastım ısportada satılanlar degıl...
ama tek tas pırlanta da degıl yanı...
kuyumcularda bulunan guzel ama cokta pahalı olmayan bı yuzuk secebılırsın...hedıyenın hasını nısanında takarsın...)
kisstanbul kardeşim maliyet önemli değil süper olsun yeterç...sabah yatağında güllerle uyandırıcam zaten ama akşamada güzel bişielr yapmak istiyorum...fikirleriniz çok güzel teşekürler
Aaaah ahh... Ben de zamanında bu tarz şeyler yapardım fakat artık benden mi geçti yoksa çok mu seçicileşiyorum diyorum kendime...
Arkadaşım öncelikle bu iş için ayırdığın bütçe mutlaka çok önemli fakat üstadların da dediği gibi kendin gibi olman en güzeli. Mesela ben fi tarihinde ikinci yıl dönümümüzü kutlarken sevgilime, iki yıl boyunca ne almak isteyipte alamamışsa veya neyi çok sevipte kaybetmişse onları almıştım. Toplamda sekiz hediye vardı. Hepsini toplasan bir tektaş yapmazdı belki ama onları görünce yüzündeki mutluluğu sekiz tane tektş ile bile satın alamayacağımı anlamıştım. Tabiki güller, müzik ve şarap hatta mum ve tütsüler de bu işe renk katanlardır. Ne yaparsan yap fakat içinden geleni yap. İnan bana bu ona en güzel en doğal sürpriz olacaktır... Allah mesut bahtiyar etsin, gülücükler yüzünüzden eksilmesin inşallah... İki günün sonunda da sana zahmet bir sorsana ablası varmıymış diye :p:p:p
hahahahah ablası yok dostum malesef... abisi var ama uyar mı :)
Bak şimdi güzel kardeşim reçeteni yazıyorum hemen.
--------------------------------------------------
1- Şarap
2- Loş ortam
3- Mum
4- Tütsü
5- Çiçek
6- Çukulata
7- Çilek
8- Hediye olarak çanta, ayakkabı veya parfüm.
9- Slow müzik
10- Soğukkanlılık
11- Etkileyici ve buğulu bakışlar.
Al sana 11 kalem malzeme, iyi kullan brad pitt bile solda sıfır kalır ;)
Değişik bi sürprizmi istiyosun at motorun arkasına tamgaz abantyap çıkarkende bizi ara biz sofrayı hazırlarız mum şampanya herşey dahil
Öncelikle kendin olman gerektiği fikrine bende katılıyorum ve kız arkadaşının nelerden hoşlandığını da bilirsen iş tamamdır. ;)
Sana kendimden örnek vereyim;
Kız arkadaşım (şimdi eskisi kadar olmasa da) oyuncaklı yumurtaları ve papatyayı çok seviyor.Bende bir demet papatyanın içine bir tane o yumurtalardan koydum ve çiçeği koklamasını istedim.Papatya zaten sevdiği bi çiçek ve içindende yumurta çıkınca çok etkilenmişti.
aslan kardeşim düşündüğün şeyelere bak ya ha birde dedelerin yapamadıkları işleri anlatmaları çok hoşuma gitti
bak kardeşim sana 2 günlüğüne gelecek kişi her şeyi göze almış gerisi boş
ilerde hep beklenecek işler yapma .
ne demiş mevlana olduğun gibi görün ... sende nasılsan öyle davran veya olduğun gibi görün ... ileride devamlı istenecek işlere kalkma derim bak çok anlamlar taşıyan şeyler yazdım sen bida düşün ve rahat ol içinden geldiği gibi davran derim
valla doru aslında abim ondan sora hep isticek böle şeyler yahu ,:)