hoşgeldinnnnnnnnn :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
hoşgeldinnnnnnnnn :cheesy:
hoşş geldin skuss kardeş... sitenin en son vipine tikkat et diyen arkadaşa da tikkat et... camiada layt olarak namsalmışş bi delikanlı kardeşimissdir.. ben de diyenlerin yalancısıyım... hurafemidir, gerçekle bi ilgisi var mıdır bilmem...bak bu lafım üstüne hemmen "amman agresustan uzak dur.. yok tayfunu görünce yol değiştir" falan desede inanma sen... uyduruyo... yine hoşş geldin... sefalar getirdin... ilk maşukiye buluşmamızda- ki 1-1.5 aydır gidicess diyoss ama daha kısmet olmadı- görüşmek üzere... yengeyi de getir sen ama.. bizim sitenin kuralı gibi bi şey bu.. evli abilerimiss eşleriynen gelirrr, ayrı gayrı yapılmasss...
Hoş geldin Skuss kardeş... Oralarda güzel gezi rotaları oluşturursun bizim için...
Katılımcı olman dileğimizle...
hoşgeldin kardeşim hayırlı olsun siteye bende katılalı fazla olamdı ama buradaki muhabbet samimi görüşmek dileğiyle... kazasız sürüşler.....
ulaaa.. agresus alacaan ossun....sende bisi layt yaptınya.. yüce mevlamdan dilerim sanada eli sopalı bi hanım verir inşallah ...değil laytlık, motörede binemessin inşallah.....hıhahohahaha.... :evil: :evil: :evil: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Alıntı:
agresus Nickli Üyeden Alıntı
Kardeşim, hoş geldin. Sakarya merkezden misin? Ben Karasu'da 2 yıl çalıştım. Hayırlı olsun motorun.
Aramıza hoşgeldin..
hoş geldin arkadaş
hosgeldin kardeşim motorun hayırlı olsun kazasız belasız kullan tekerine taş değmesin
Kardeş aramıza hoşgeldin.