Gösterge olduğu gibi değişiyor motor sıfır oluyor bir anda :-) ben değiştirdim... Garantiden değiştiği için fiyat bilmiyorum. Class...
Yazdırılabilir Görünüm
Gösterge olduğu gibi değişiyor motor sıfır oluyor bir anda :-) ben değiştirdim... Garantiden değiştiği için fiyat bilmiyorum. Class...
Bir şöyle gündüz gözüyle bakayım, inceleyeyim nasıl bişii şu gösterge, sadece cam değişebilirmiş gibi geliyo. inşallah basit bişidir, çok uğraştırmaz...
valla bravo...8)
sakın motorun başka ağrızalarına da elatma kardeşim...:p
Azcık mantıklı düşün barışım, kırmış olduğun gösterge camı oraya bir şekilde konulmuşsa yeni bir cam kestirip yenisini oraya koymanın 1 tane yolu var demektir, elin biraz tornavida tutsun yaw, sök parçala tak topla hepsi bu kadar, haydin kolay geleeee...
aynen katılıyorum belki aynısı olmaz bombeli falan olmaz ama
düz bir cam kestirilip yerine takılabilir bencede...
Geçmiş olsun,düz cam.Sökülüp takılabilir.Sadece çerçeveyi camcıya götürüp 2 mm. lik cam kestirmen yeterli.Takmadan önce çerçeveyi hafifçe silikonla ki yıkarken içine su girmesin.Ha bide lütfen elinin ayarını kaçırma!:?
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
barışım saol kırdın beni gülmekden ayrıca geçmiş olsun tabiki çözüm bulamazsan araşalım hatta bi ara servis yapacaktık hatırlatayım. Kırıp dökme motorumu barışımm ya bak alırım altından haaa......:€))