Evet şimdi sizin kullanıcı ile girdim isim soyisim gozukmuyor valla gözden kacmıs ıyıkı soyledınız durun bakayım du<eltemeye calısayım
Yazdırılabilir Görünüm
Evet şimdi sizin kullanıcı ile girdim isim soyisim gozukmuyor valla gözden kacmıs ıyıkı soyledınız durun bakayım du<eltemeye calısayım
alper kardesım kılıtlenen konuyu ve yazılan mesajları hatırlıyorsun dımı?...
su ana kadar yazılanlar aynen orada da yazılmamısmıydı?...
tarıhın tekerruru buradan gelıyor...yazılanlar aynı kısıler farklı...
dıkkat edersen ana fıkır bu...
yoksa belırlı bı kısı kast etmedım...
su an admının yazdıgı o tarınte selcuk arkadasımız yazmıstı...8)
görüyorum yaşasın:? gözlerim açıldı.:p
bide simdi deneyin kardeşlerim düzelmışmı duzeldiyse burdan soyleyin
Sn Kaynarca,
size katılıyorum.Fakat avrupada çocuk baba ve annesine isiminle hitap ediyor buna demeli.Şu bir gercekki,işim dolayısı ile 70 den fazla ülke gezdim gordum.Abi,amca,abla kültürü sadece biz Türklerde var.
[quote=aidikurt;64553]Evet şimdi sizin kullanıcı ile girdim isim soyisim gozukmuyor valla gözden kacmıs ıyıkı soyledınız durun bakayım du<ELTEMEYE p quote]< calısayım[>
Empati dedikleri bu olsa gerek :p
Sağol adminim artık bizde görüyoruz 8)
Türk telekom reklamı gibi oldu :cheesy:
ya siz isteyin ben yaparım canlarım benim eski konuyu hatılamıyorum bile neyse yaptık işte.
Ya arkadaşlar Burak hocama ben de katılıyorum fakat. İsterseniz işi çok ta resmiyete dökmeyelim. Mesela bey, siz gibi hitaplar ile arkadaşlarımızı sıkmış olmazmıyız? Bu hitapları zaten işyerlerimizde çok fazla işitiyoruz. Bir de böyle samimi bir ortamda işitmek bizleri sıkacaktır diye düşünüyorum. Bunların yerine saygıyı elden bıramayacak şekilde hitapta bulunsak nasıl olur sizce? Bence daha doğal daha içten olur 8)