Tayfun maşallah heryere tıklamışsın....:p
Yazdırılabilir Görünüm
Tayfun maşallah heryere tıklamışsın....:p
-----güncelleme----
:):):):):)
günde 5 vakit tıkla....!....unutma!!!!!!!!!
8)8)8)8)8)
sabah akşam yemeklerden sonra 2 tıklamak tansiyona iyi gelir.!!!!
:shock::shock::shock::shock::shock:
soğuk algınlığana ve baş ağrılarına günde 3 defa 2 şer defa site reklamlarının tıklamanın faydaları bilimsel olarak kanıtlanmış. (istanbul üniversitesinin yaptığı araştırma sonuçları)
:?::?::?::?::?:
zayıflamak isteyenlere yeni diyete gerek yok. siteyi ziyaret et ve tıklamayı unutma. belirli bir süre sonra fazla kilolardan kurtulabilirsiniz.(reklamlara tıklarken yemek yemeyi unutacağınızdan zamanla fazla kilolardan kurtulursunuz.)
8)8)8)8)8)
tıklanan reklamlar ışıldar.
:)
tıkla reklamı gelir zamanı.
:evil:
tıklaya tıklaya sitemiz zengin olur.
:shock:
tıkla ali tıkla. bak bu reklam. tıkla. tıkla ali tıkla.
8)
her tıklamak kara gün içindir.
:)
tıklamak site üyeliğinin gereklerindendir.
:evil:
unutma !!!!! tıkla.....!!!!!........
dedebey bişi sorcam dün tıklarken sayfa açılmadan bi uyarı çıktı.zarar vermeye çalıştığınız için ıp niz otomatik kaydedilmiştir fln yazıyodu.neden öle oldu ya.ben kimseye zarar vermeye çalışmadımki:(
dedebey :) alemsin yav herkes senin gibi bu konuda hassas olsa bırak sadece masrafları cıkarmayı herkesin altına motor çekeriz valla :)
utku bey,
bu konuyu bende bilemicem. sanırım başka bir iletiden kaynaklanmıştır. bende bu sabah sitede forumlara bir müddet giremedim. editörlere danışmak lazım.
sevgili aidikurt,
bu iş bu kadar karlı ise hep beraber tıklayalım. zaten şimdi bunu duyan tıklar. eh artık tıklamazsa..... ????.... ne diyeyim.
Not: günün sözü
'' Bugün siten için kaç defa tıkladın? ''
'' Sitesi için bir tıklayanın kırk yıl kölesi olurum.''
tıkla!!! tıklamazsan!!! sıra sana gelecek!!! :x
reklamları daha önce hiç tıklamadım desem yalan olur. hiç hesapsız çılgınca reklamları tıklıyorum... tıklıyorum...tıklıyorum....