-
şu anda bir kitap çalışması yapıyorum. yani bunu pek söylemek işime gelmiyordu , çünkü sadece yazıyorum bundan bişey umduğum için değil kafam çok doluyor yazmazsam ,yazınca yükümü indirmiş gibi hissediyorum açıkçası bu yüzden yazıyorum
hayatımda hayal ettiğim 2 şeyden birini MOTOSİKLET i gerçekleştirebildim ,bu gerçekten amaçların en anlamlısı benim tarafımdan bakıldığında .....
-
hayal ettiğiniz 2.şeyide en kısa zamanda gerçekleştirmeniz dileklerimle , yazılarınızın takipcisi olacam.
-
o artık sadece hayal asla gerçekleşmesi olası değil. :cry: OLsun 1 tanesi oldu ya gözlerim açık gitmez.... :cheesy:
-
offff olmadı şimdii :( :( :( içimi karartınnn
gerçekleşmesi olası olmayan yegane şey ölenlerin tekrar canlanması ki oda oluyor falan deniyor re-encarnation mıdırr nedir işte ondan
ya olur be inci öğretmenim umudunuzu kırmayın :shock: bakarsın birgün olur niye olmayacakmış ki.. çok eski zamanlarda motorsiklet içinde öyle düşünüyordunuz mutlaka ama oldu :)
neyse kahvelerimizi yudumlarken konuşulur bunlar
-
evet kahve içerken konuşalım :cheesy:
erguvan zamanı baba :D boğaz acaip şenlendi ,mavi ve erguvanlar :cheesy: bu manzarayı görmenizi isterdim ,şöle yandan çarklı kahvelerimiz içerken seyrine doyulmaz ,kız gibidir boğaz ;güzel,hırçın , gizemli....en yakın zaman da diyelim inşaallah ...