Hoş geldin ilker ...
Bende kocaelindenim gebzeden.
Yazdırılabilir Görünüm
Hoş geldin ilker ...
Bende kocaelindenim gebzeden.
hiç öyle bişey olmaz.. benim motorum farklı mevzusu kafana takacağın son şey olsun..bizim gurubumuzda herçeşit motor kullanan arkadaşlarımız var.. bu arada izmitte sitemiz üyesi olan ve aktif olarak gezilerimize katılan (benim bildiğim)iki arkadaşımız daha var onlarlada tanışmalısın. aramıza holş geldin..Alıntı:
ben zat ile katılırsam abes kaçar diye düşünüyordum
aramıza hosgeldınız...
dogru yerdesın...
yolun da acık olsun bahtın da...
hoş geldin...
Aramıza hoşgeldin İlker biraderim,umarım hayalindeki motoruna tez zamanda kavuşursun.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Aramıza hoşgeldiniz
hoşgeldin...en kısa zamanda rr ına kavuşmanı dilerim...ben 12.000km ye geldim ve hala çok keyifli ve sorunsuz bir motorum var...o nedenle soran herkese tavsiye ediyorum..ve eminim uzun vadede bu motor daha çok kullanıcıya ulaşma imkanı bulacak...
parça sıkıntısı ,arıza,garanti ile ilgili bir takım sıkıntılar dile getirilsede, marka olmuş japon motorlarında bile parça sıkıntısı yaşandığı-garanti hizmetlerinin kurumsal değil kişisel görüşler ile yürüdüğü ve sıkıntı yarattığı-ve arıza nın her mekanik araçta herzaman yaşanabileceği de göz ardı edilmemeli...
zaman içinde farklı ithalatçı firmalar tarafından bu motorun ve üst versiyonlarının ithal edileceğini düşünüyorum.ve şimdiden gözüm 300 cc eos modelinde benim...