hosgeldın Meriç :)
motosıklet forumları arasında en ıyı en sıcak foruma hosgeldınız(bıraz reklam yapalım :x)
bulusmalarda gorusmek dılegı ıle.
Yazdırılabilir Görünüm
hosgeldın Meriç :)
motosıklet forumları arasında en ıyı en sıcak foruma hosgeldınız(bıraz reklam yapalım :x)
bulusmalarda gorusmek dılegı ıle.
Meriç kardeş aramıza hoş geldin ...
umarım en kısa zamanda hayalindeki makinanada kavuşursun.
Bak meriç dış işlerinden gelip bizim iç işlerimize karışma sakın he :p yoksa seni boy boy kelebek haline getiririm koca bir pankartla dış işlerinin karşısındaki 2 direk arasına asarım hehehehehe :p noşgeldin bu arada...
Sanırım bundan sonra bu tanışma bölümüne ve yazıştığım insanların profillerine daha çok dikkat etmeliyim. İlginç bir tanışma oldu :mrgreen:
Hoşgeldin Meriç hocam, en kısa zamanda uzun zaman kazasız belasız kullanacağın bir motor alırsın umarım....
hazır izin almışken bırak yurt dışını felan ailen caymadan doğru motorcuya!!!bu arada hoşgeldin.
Meriç kardeşim hoşgeldin.Umarım herşey gönlünce olur.Benim kızım da Ege mevzunu.Aynı bölümde.Seni anlıyorum.
Sağlıcakla kal.
Hepinize teşekkür ederim, hoşbuldum.
Bir Ankara Raptorriders buluşmasına katılmak ve işin ehli olanlardan akıl+fikir almak isterim. Satın alım sürecinde de çok işime yarayacak bilgiler alabileceğime eminim.
Herkese kolay gelsin :)
Aramıza hoşgeldiniz
Hoş geldiniz...