amorsitörün kapalı mı? Cırcır böceği orda ,elleme büyüsün....
Yazdırılabilir Görünüm
Altug merhaba.Açık amarsitör ama ses önden bi yerden geliyor.Hani ''T........ kaçınılmazsa zevk alacaksın'' hikayesi varya bende öyle seviyorum motorumu.Ne yapayım gelsin.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
abı senınkınde sadece cırcır bocegı varsa dua et...
bazı şanssız arkadasların şanzumanında bogurup duran bı ökuz...
fren balatalarından sureklı cıglık atan bı yaratık...
seyır esnasında oradan buradan accayıp sesler cıkararak konser veren ne ıdugu belırsız mahlukatlar var...
cırcır ıyıdır...
ınsana doga ıle bas basa olma sansı verıyorlar....:mrgreen:
Fatih sen çok yaşa!:DAra sıra hayvanlar çoğalma eylemi gösteriyor ama şimdilik ben müsade etmiyorum.
Kendine iyi bak.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
benim balataya da yaratık kaçmış. çığlık atıp duruyor :mrgreen:
Anaaaaa o mahlukattan benim balatada da var... özellikle sabahları rahatsız ediyorum diye çok kızıyor herhalde sesi pek bir sinirli geliyor...
3- Böbrek ve safra taşı oluşumunu engeller, varsa düşürür,
walla doğru, bu aralar taş ağrım var, motorla yarım saat dolaşınca hafifliyor...
peki taş düşünce (motor üzerinde iken) nereye düşer, dişlilere, zincire felan zarar verir mi???
Valla düşüş hızına bağlı olarak değişir :-) Yandaki söförü de vurabilirsin, deponu da delebilirsin... Allah bilir :-))))))
Valla süper olmuş aklına sağlık yawww...8)
wallah benim regalimde hiç vibrasyon yok ama,çok homurdanıyo ve birazda sesli sesinden başka bi şikayetim yok.gerçi hoşumada gitmiyo deil herkez yamaha dragstar mı geçiyo yoksa harleymi bu diye bakıyo ilgi çekici bi egzosu var.gürültü yapmaya bayılıyo benim regalim