inşallah sende bu güzelliği yaşarsın
Yazdırılabilir Görünüm
inşallah sende bu güzelliği yaşarsın
Ali kardeşim bu sitede yazılarını ve düşüncelerini yazarken hiç bi zaman seni birilerinin küçümseyeceğini felan düşünme...küçümseyenler kendilerine saygısızlık yapmış olur..ki bu oluşumda asla olmaz... kimse anasının karnından motosikletçi olarak çıkmadı ...herkesin bi acemiliği kendine göre uzun gelen bi menzili olmuştur...sen gez bol bol ,hatta fotoğraf felan da çek ki bizde gezdiğin yerleri görelim gidemesekte bakıp bakıp iç çekelim...
hadi bakalım allah tekerine taş değdirmesin.... yolun hep açık olsun...
arkadasım tekerıne tas değmesın yolun acık olsun ınsallah gorusuruz
Ali kardeşim bu sitede yazılarını ve düşüncelerini yazarken hiç bi zaman seni birilerinin küçümseyeceğini felan düşünme...küçümseyenler kendilerine saygısızlık yapmış olur..ki bu oluşumda asla olmaz... kimse anasının karnından motosikletçi olarak çıkmadı ...herkesin bi acemiliği kendine göre uzun gelen bi menzili olmuştur...sen gez bol bol ,hatta fotoğraf felan da çek ki bizde gezdiğin yerleri görelim gidemesekte bakıp bakıp iç çekelim...
hadi bakalım allah tekerine taş değdirmesin.... yolun hep açık olsun...
schakal ve deep-impact dostlar geleneksel toplantı yerimiz ayvalık değil dikili bildiğim kadarı ile ona göre bir plan yol hazırlığı yapınız ltf.
uyarılarınız için teşekkürler
Tamam kino baba zaten çok sevdiğim saygı değer başkanım eşliğinde bu cuma akşamı toplantı yapıcaz schakal senide bekliyoruz.
inşallah bi problem çıkmassa ordayım