Polemik yaratmak amacıyla kesinlikle yazmıyorum. Sakın yanlış anlamayın. eğer yazacaklarımda bir kusur varsa da şimdiden ÖZÜR DÜLÜYORUM.
Yönetimle ilgili eleştirilerinizi veya önerilerinizi cep telefonu vasıtasıyla veya yüz yüze görüşmelerde yaparsanız daha güzel olacağını düşünüyorum. En azından kimse kimseyi kırmamış olur ve kimse de üzülmez. Gördüğüm kadarıyla eleştiriye açık ve kendini yenilemeyi bilen bir yönetimle yönetiliyoruz. Elbette ki yönetimdekiler de birer insan ve her insanın bir hatası olur. Bu hataları herkesin görebileceği okuyabileceği bir ortamda belirtirsek ortaya polemik çıkar ve sonunda bir kişi kırılır, üzülür yani ortaya istenmeyen sonuçlar çıkar.
Lütfen herkes kendine yapılan haksız davranışları, yönetime yapacağı eleştirileri, hatta yönetime yapacağı önerilerini bile telefon vasıtasıyla yapsın LÜTFEN. Hem kimse kırılmamış hem de kimse üzülmemiş olur. Bu topikle ilgili olarak da üzeliğini sildirmek isteyenler Alper Abi'yi telefonla arayarak söylesinler. Görüşmek istemiyorlarsa da cep telefonuna msj atsınlar.
BU TÜR ÜZÜCÜ OLAYLARLA KARŞILAŞMAK İSTEMEYEN VE SİZ ÜZÜLDÜĞÜNÜZ ZAMAN SİZDEN DAHA ÇOK ÜZÜLEN ÜYELERİN OLDUĞUNU DA UNUTMAYIN LÜTFEN.
Tekrar söylüyorum. Yazdıklarımda bir kusur varsa ÖZÜR DİLERİM.