bu fılıtre tam olarak nerde...ve nasıl temızlenıyor?
resımlı bı sunum yapabılme ıhtımalın var mı?
Yazdırılabilir Görünüm
Vallahi arkadaşlar bu yazıları burada okuduğum o kadar iyi oluyor ki, malum kurstayım ya ben şimdi, hocayı sıkıştırıp dururum artık;
- hocam karter neresi?
- hocam radyatör nerede?
- hocam zincir attığında napıcam?
hehehe...:)
Tabi en güzeli en geç 6 ayda bir bakım yaptırmak değil mi? Arabada yılda bir yaptırıyoruz ama motorda biraz daha zahmetli gibi görünüyor...(zahmeti bile bambaşkadır yahu demir atın)
Her 500kmde bir bakıma götür diyor çoğu arkadaşım. Profesyoneller olarak sizlerin fikrini de öğrenmek isterim...
bu başlıkta arkadaş ayrıntılarıyla anlatıyor: http://www.raptorriders.net/forums/s...ead.php?t=2249
o baslıktakı yazılar bızım R&R lar ıcın yazılmamıs...herhangı bır motor sıtesınden kop/yapıstır yapılmıs yazılar...
benım sana sordugum soru bızım R&R larda kı fılıtrenın yerı,sokulup temızlenme seklı...yanı bunu daha once sen kendı motoruna uyguladın mı?
bu amatorce yapılabılır mı yoksa daha prof bı ekıbe mı ıhtıyac var...
yanı sorumla ılgılı olan bılgını ıstemıstım...
kendi kendine yapamayacağın zor birşey değil kesinlikle. tek sıkıntısı var kapağı açarken contanın ömrü dolmuşsa yırtabilirsin o halde de eline kapağı alır sanayide contacıya gider uygun contayı kestirirsin. fotoğrafsız anlatabilmem çok zor olur fotoğraf çekebilmem için de bir daha bu temizlik işine girişmem gerekli ne yazık ki :/ en iyisi motorun yağ değişim zamanı geldiğinde yanına iki litre de gaz yağı alıp motoru ustana götür. yağ değişimi, karter ve filtre temizliği istediğini söyle adamın da nasıl yaptığını izle ben de öyle öğrendim zaten :cheesy: