6 haziran 2007 de 900 km aldım suanda 11600 km de hiç yolda kalmadım :D
Yazdırılabilir Görünüm
6 haziran 2007 de 900 km aldım suanda 11600 km de hiç yolda kalmadım :D
15 ay önce aldıydım benim pavyonu, taksidi bu ay bitti ordan biliyom :p
16,500 km yaptık beraber... az gittik, uz gittik...
gidemediğimiz yerden takla atarak geçtik :mrgreen:
atlarkene bikaç ledimiz söndü ama yeniledik oldu bitti :cheesy:
15 nisanda 2008 de aldım 4000 deydi ve kütahyada kış çok uzun sürmesine rağmen şuan 8200 deyim maşallah tık demedi daha
bende regal yok ! ama caracalım alalı tam 10 ay oldu, 6100km, sorun yok.:cheesy:
21.000 km....Maşallah sorunsuz devam ediyorum.....
19.000 (küsür)
radyatör, fan.. şimdilik.
3200 ama birkaç sorun yaşadım elektrik tesisatı beni çok zorladı. Yolda kalmadık bir şekilde çalıştırdık evimize geldik. Sağolsun RR ciler yardım ettiler. Fakat bizim makina biraz sorunlu . Yola çıkarken biraz tırsıyoruz ama yoldan dönenin tekerleğine taş değsin... Bu sayede motorun parçalarını ve çalışma şeklini öğrendik. İyi tecrübe oluyor.
1 poyrazlar a giderken stop etti. sebep bobinlerden yukarıya çıkan iki kablo erimiş şase yapmış (neden olduğu bilinmiyor) 2 buji bazen ateşleme yapmıyor. gene sol taraftaki elektri tesisatından gelen kablo da temassızlık var. 3 arka fren müşürü bozuldu gene sebebi bilinmeyen bir şekilde deponun altından giden kabloların bazıları eridi. Tamircinin dediği: yüksek amperli sigorta takıldığı için sigortayı attırmıyor. oda kabloları eritmiş. En son elektrik tesisatı elden geçti kablolar değişti. makineyi dün aldım artık yalovaya gidişte deneyeceğiz. Umarım bir sorun çıkarmaz.
senin yaşadığın sorun nedir dostum