Sevgili Kardeşim önce Her Sey Için Teşekkürler Tekrar...iyiki Dogdun Iyiki Varsin..sevgiler
Yazdırılabilir Görünüm
Sevgili Kardeşim önce Her Sey Için Teşekkürler Tekrar...iyiki Dogdun Iyiki Varsin..sevgiler
Nice mutlu,huzurlu,sağlıklı motosikletli yıllara inşallah.
iyiki doğdum merter.. nice yaşlara..
mutlu yıllar Merter, Yalova'da göremedik seni nerelerdeydin???
çok güzel bir tercih bence .. geçenlerde aynı motoru netten bende inceledim. görüntüsü, telli cantları, ön tekerleğin ince oluşu beni mest eden yanları.. şaflı olması biraz düşündürmüştü beni ama onuda sen alınca test edip şaftlı motorun nasıl gittiğinide test etmiş oluruz artık::)):) hava soğutmalı ama sanırım yamaha bu motora 500 lük motor ve hava soğutma koyduysa bunu hiç düşünmemek lazım yamaha düşünmüş ve çözmüş olmalı.. hava soğutmasının sorun yaratıcağını hiç sanmıyorum . aldığında görüceğiz şaftta motoru hantallaştırmıyorsa dadından yenilmez valla.. heleki görüntü 10 numara.. umarım hırpalanmamış bitane bulmuşsundur.. sabırsızlıkla haberlerini bekliyorum.
tatar kardeşim nice mutlu (iki tekerlekle) yıllara. Bir sakaryada görüşebildik daha fazla görüşmek umuduyla ...
tatar kardeşim nice mutlu (iki tekerlekle) yıllara. Bir sakaryada görüşebildik daha fazla görüşmek umuduyla ... pardon yaw bizim hatunun nicki ile yazmışım
Tatar,nice yıllara,sağlıklı ve sevdiklerinle.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Not:Bu arada yeni motorun yeni yaşında uğurlu gelir inşallah.
kardeslerım hepınıze sagolun . yasasın RR aılesı . pecı uzun zaman tasıyacagıma emın olun . cunku sızın gıbı dostlar var.
BULLLLLL yalovadakı organızasyon zamanına benım santıye nobetım denk geldı . gelemedım.
tatar ( merter )
izmit / KOCAELİ RR
Kardeşim mutlu yıllar sana hayat boyu mutluluk sağlık ve iki tekerli günler dilerim.