bişiler ayarlansa katılsak çok güzel olur ve şu son zamanda cokda anlamlı olur.umarım bi organizasyon yapılır.
Yazdırılabilir Görünüm
bişiler ayarlansa katılsak çok güzel olur ve şu son zamanda cokda anlamlı olur.umarım bi organizasyon yapılır.
sevgılı arkadaslar uzun zamandır aranızdayım ama bır turlu rr lerın toplu bulusmasında aranızda olamadım netten takıp edebıldığım surece hep sızlerleyım eğer 29 ekımde bır toplanılma olacaksa katılmayı arzuluyorum yok olmayacaksa duyduğuma gore manısada toplanılacakmıs sanırım bazı arkadaslarımızın yapacağı bır gecıs olacakmıs ızmırde olmassa barı gelebılen oraya gelsın kı orada bulusalım sonucta komsu ıkı ılız hemde cok yakın....umarım yalnıs anlasılmalara maruz kalmam saygılarımla
aramızda olamaman çok normal kardeşim bende yeniyim bu sitede ve alemde ama çok araştırdım uzun süredir hiç bi buluşma olmamış izmirde bu kadar çok motorcu varken neden manisaya gidelim burda daha alasını yaparız belki ben manisaya gelemiyeceğim için böyle diyorum ama izmirdede bişiler olucaktır eminim...