-
Abla galiba BMW TIR kullanıyor sola dönmek için iyi HARMANLAMIŞ.
benim bildiğim sinyal verip sola yanaşması gerek yok öyle sağa geç , geniş al , sola dön " U " dönüşmü yapıyormuş.
dostum inşallah acıktır ama yine hatırlatmakta fayda var
FARLARINIZI LÜTFEN AÇIK TUTUN
far açık olduğu halde görmeyen DALLAMALAR çok..
çok geçmiş olsun dostum.
-
Geçmiş olsun dostum, umarım son kazan olur....
-
Sahil yolu zaten Allahlık... hız manyakları, kontrolsüz şerit değiştirenler, orta refüjden hart diye yola çıkan yayalar, sağ kaldırımda park etmiş araçların kontrolsüz sinyalsiz yola çıkmaları. Bir de herhangi bir sınıfa koyamadığım dıngılca hata yapan arabalar... Çok dikkatli sürmek lazım...
Geçmiş olsun arkadaşım...
-
çok çok Geçmiş Olsun Arkadaşim
-
çok geçmiş olsun, senin motorda bitakım problemler vardı fren pegin fln yüksek basamıyorum demiştin, ne yaptın araştırdın mı ? Ben o durumlarda zart zart kornaya basa basa yolu alıyorum ki zorla almaya da gerek yok. kornayla burda ben varım diye kendini göster, seni farkettiini anla, sonra temkinli geç. gerçekten ucuz atlatmışsın.. bmw hasarı da iyi olur sigortan yoksa umarım canını sıkmazlar
-
geçmiş olsun istanbul trafiğinde motor kullanmakta cesaret istiyo :evil: otomobil sürücüleri motorları ne zaman taşıttan sayıcak merak ediyorum
-
pegi falan düzelttirdim çok tatlı oldu :) bmw deki kadın hiçbişey istemedi tutanak bile tutmadık hatalı oydu korktu zaten kadın motorcuya çarptık diye bacagım ve kolum morarmış şimdi gördüm birde montum yırtılmıs biraz nasıl oldu bilmiyorum bu üçü ben hiç temas etmedim sanmıştım :)
-
gecmıs olsun...
umarım bı son kazan olur...
allah beterınden saklasın...
-
bunlar adam olacakta torunlar görücek inşallah geçmiş olsun
-
Birader geçmiş olsun.Daha çok dikkat lütfen.
Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kalın