-
Serhatım neler hissettiğini iyi anlıyorum. çünkü bi dönem bende senin gibi hissettim.Motora binerken inşallah bişi olmaz diye korkarak, yolda giderken acaba fan çalışıyormu, akü şarj oluyormu diye kendi, kendimle konuşmanın nasıl bi duygu olduğunu iyi biliyorum. cumhuriyet bayramında 100 lerce motorla beraber sürerken motorun hararet yapıp o güzel geziyi yarıda bırakmak zorunda kalmıştım bende. o yüzden anlıyorum seni. ama inat ettim ve o nazlandıkça ben üstüne gittim ve kazanan ben oldum. şimdi motorum 11.000 de ve 9000 km dir çok şükür hiçbir sorun yaşamıyorum. motoruma olan güvenimin yerine gelmesi kolay olmadı ama artık binerken o kaygıları yaşamıyorum. Bende şuna inandım, motorun üstüne ne kadar çok titrersen o kadar naz yapıyor. sadece yol yapmayı düşünürsen de asla yolda bırakmıyor.
Motorlu yada motorsuz seni seviyoruz. motorsuz olman bizden ayrı kalmana neden olmamalı.
-
Valla sağolun, ne diyim!! Motorun cilvesi nazı bi yana, sizin varlığınız dostluğunuz yeter! En kısa zamanda görüşmek dileğiyle, sevgiler!! :)
-
Kardeşim bırak motoru sen gel özlettin valla seni görmek yeter bize
-
-
Gelcen tabi bide izinmi istiyon gelmiyene ceza kescem bundan sona
-
abi vben motorumu satıom sen alırmısın :)