Güzel Mevlam islah etsin ne diim... hayır, bilmeyen biri seyredicek bişi sanıcak; ona yanıyorum... Bu arada Chopelim Bursalım, Ahmet denen kişi sizin oralardaymış, amman dikkat...:mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Güzel Mevlam islah etsin ne diim... hayır, bilmeyen biri seyredicek bişi sanıcak; ona yanıyorum... Bu arada Chopelim Bursalım, Ahmet denen kişi sizin oralardaymış, amman dikkat...:mrgreen:
yahu bunların kulüpleri bile belli vat 69 tiez lezton bunlar başka yere almazlar bile
Vay anam vay...
Serseriler için serseriler TV programı yapmaya başlamış..Seviyesizliğin daniskası...hem motorculuk adına hem medya adına...
yazık !!
ya hayatımda gordugum en poktan kalitesiz seviyesiz roportaj nerden bulmuslar bu emperyalıst amerıkan varı tıplerı anlamadım gıttı.Ama bir konuda hakkını vermek lazım bende motorda domalmayı sevmem :) o yüzden racingleri bende sevmıyorum :) yaşasın chopper.
baştan sona seviyesizlik dolu bi röportaj olmuş.. ciddiye bile almaya değmez.. adam bide yorumlarda bulunanlara kafa turmuş .. beklerim gelin görüşelim gibisinden...en kalbalık caddede tekerine taş değsin emi zeus ahmet efendi...
Choppell tesekkurler bu seviyesizliği bizim siteye duyurduğun için şahsen benim hiç haberim olmayacaktı. Kendilerini Kadıkoy de neredyse her haftasonu goruyorum. muhabbetim yok. Aklıma birden şu geldi. bizim sitede eminim kaliteli,bilgili,kamerayı iyi tutan,az çok montajdan anlayan birileri vardır. Yonetiminde yonlendirmesiyle hem sitemizin reklamını içeren,hem de motorcu ruhunu güzel yansıtan, içinde toplu gezilerin olduğu,ailelerin,eşlerin olduğu kısa bir film çekilse nasıl olur? Sitenin ana sayfasında yayınlanabilir belki?
yuh be açıklaması 10 yaşındaki veletler gibi...
walla felaket.. başta da yazdım accayip sinir oldum izlerken.. al birini vur ötekine.. hatta defalarcaa.. :evil::p
bursaya gelince biz istanbula gelince siz halledin bunnarı.. :) :x
emo chopper cı ya baska söze gerek yok...
bunlar dayaktanda anlamaz hala aynı şeyi savunur ben buyumm özgürüm özgürüm iyide -----> ÖZGÜRLÜK AHLAKSIZLIK DEĞİL 'dir ki...!!!
çok seviyesiz buldum hemde çokkk