hoş geldin arkadaş bende regal kullanmıyorum ama bu site çok sıcak...
Yazdırılabilir Görünüm
hoş geldin arkadaş bende regal kullanmıyorum ama bu site çok sıcak...
yaw mustafacım gırnatacım la ne gızıyonnnn üfürükcü demedim düdükcü dedim yawwww ((( heh heh heeeee öyle red kit gibi yanlız gezmek yok yengeyide takacan peşine çocuk mocuk anlamam bir yan heybecikte ona ayarla
(tanı yaw artık tanı erzincan seferimden 500 cinsi hani )
ya sende komutanım ... nerden tanısın sen üniformalıyken bu kadar muhabbet şamata yapmıyordun herhalde gayet ciddi davranıyordun çıkartamadı müzisyen komutanım seniAlıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
yaa yaşar abiii yaşar abimiz bizim o bakma da komutan falan diyoruzzz :lol: :lol: :lol:
hoşgeldin parnak71 aramız muhabettimize
hadi 71mezunusun (ulen diyecek burada da müneccimler coğaldı atıyorlar tutuyor nasıl bir site len burası ) da parnak nedir ??
yaw kinom çıkar şu gözlüğünüde oku süsolarak takıyon onu bilmiyommu zannedişyon ne parnağı yav düzgün oku düzgün BARNAK---BARNAK71 --- 71 i doğumudurda barnak olayını bende anlamadım leeeeyyynnnn mustaaağğğğ ne lan bu barnak yavv düdük cinsinden bişiyde olabilir :? :? :twisted:
mustafa kardeş aramıza hoşgeldin sefalar getirdin bu arada aslanburclu dikkat müneccimdir kendisi herseyi bilir o
ne müneccimi etmeyin yaw walla bilmiyom BARNAK davasını ben onu bu memleketin gandalfı olarak tanıyom
bakın şimdi ne müneccimler çıkacak kinoooooooooooooo hadi what ? gondalf :?
aramıza hoş geldin kardeşim.....gomtanımızın neşeli gününe çatmışın anlaşılan...bu site böööle kafanı takma... :lol: :lol:
Hoşgeldin dostum, gördüğün gibi gayet eğlenceli bir topluluktasın :)
Valla bilemediniz 71 Kırıkkale nin plaksı ,barnak sa bildiğimiz parmağın iç anadolu yorumu. Gezilerede en kısa zamanda geleceğim. Şunuda söylemeliyim bu site şimdiye kadar gördüğüm en sıcak ve başarılı site emeği geçen arkadaşlara teşekürler
Hoşgeldin dostum. Ne yalan söyleyeyim, YBR 125'e benim de bir hayli kanım kaynamıştı, sonunda Regale karar verdik.